Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál azzal a pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál azzal a pasival, aki téged akart sokáig, de holnap tudod hogy egy másik nővel meg fog csalni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 20:35
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

7 Nem kérette magát, csak nem az a tipus akinek lényegtelen a másik ember, hanem po nt fordítva.

De válaszolnál a kérdésre?

2013. szept. 3. 20:41
 12/24 A kérdező kommentje:
10 Még nem, de holnap találkozik a másik nővel.
2013. szept. 3. 20:42
 13/24 A kérdező kommentje:
9 Engem nem ejtett, mert nem jártunk, mert még csak kialakulóban volt.
2013. szept. 3. 20:43
 14/24 anonim ***** válasza:

Én ezt nem értem.

Mi ebben a megcsalás?

Megcsalás két olyan ember közt van, akik együtt vannak, együtt járnak.

Ti meg nem vagytok együtt. Akkor szó nincs megcsalásról?

Amúgy meg mit vagy kiakadva?

Azt szokták mondani, hogy ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel.

Na már most, ha sokáig téged akart, akkor valószínűsíthetően nem kapott meg. Ezért hagyta-hagyja ezt a szekeret és megy egy másik után.

Mi ezzel a probléma?

Ha te is akarod őt, akkor mond el neki és akkor nem kell másik szekér után futnia. Ennyire egyszerű. Ha meg nem akarsz vele lenni, akkor meg hagyd, hogy élje a saját életét. Ennyi.

2013. szept. 3. 20:45
 15/24 A kérdező kommentje:

"a te is akarod őt, akkor mond el neki "

Ezek után tudod ki mondaná..

2013. szept. 3. 20:50
 16/24 A kérdező kommentje:
Valamilyen felejtési és túlélési technikája volna valakinek?
2013. szept. 3. 20:51
 17/24 anonim ***** válasza:

"Ezek után tudod ki mondaná el..."

Hát akkor vess magadra, ugyanis egy tök hülyeség miatt vagy kiakadva!

Ez a hajó elment. Lépj tovább! És hagyd őt is, hogy tovább lépjen és együtt legyen valakivel, aki lehet nem olyan felfogású, mint te.

2013. szept. 3. 20:52
 18/24 A kérdező kommentje:
17 Kíváncsi lennék fordított helyzetben lenne-e ekkora SZÁD.
2013. szept. 3. 20:55
 19/24 A kérdező kommentje:

*Ezért hagyta-hagyja ezt a szekeret és megy egy másik után.

Aki szereti a másik embert annál ez nem igy van.

Úgy hogy akkor ezek szerint nem érzelmileg volt benne a dologba, csak f.rokilag. Ennyit erről.

2013. szept. 4. 08:55
 20/24 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy hogy volt benne, ha engem is szívatnának hosszú ideig, áltatnának és rájönnék, hogy nem kellek a másiknak, akkor én is tovább lépnék.

És mivel emberből vagyok, testi szükségleteim nekem is vannak, így valószínűleg szexelnék is. Mert miért is legyen hozzád hűséges, miért is ne szexeljen mással? Nem vagytok együtt...akkor már megint miről beszélünk?

Beleunt, hogy várjon rád és tovább lép. Ennyi!

Te vagy feleslegesen megsértődve.

2013. szept. 4. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!