A gyereked ismerősei (volt osztálytársai, olyan haverok, akiket szinte csak látásból ismersz, de kb. vele egykorúak) tegeznek vagy magáznak téged/titeket? Ha mondjuk te sosem említetted, hogy tegezzen.
Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 19:52
1/7 anonim válasza:
A barátaim, haverok, stb. mind magázzák a szüleimet, pedig felnőtt emberek vagyunk. Egy gyerekkori barátom van, aki magázza apumat, mert pertut ittak. Anyumat viszont ő is magázza.
2/7 anonim válasza:
Ilyen nálunk nem lehet, mert mi a gyerekeink volt óvodás társaival is tegeződünk. Azóta meg minden ismerősükkel, barátjukkal, barátnőjükkel. Nálunk mindenki tegez mindenkit.
3/7 anonim válasza:
Gyerekként írok..
Az édesanyámat mindig magátták, édesapámat tegezték..
Más típusúak..plusz anya idősebb 2 évvel.
/ apa haverja jelenleg az én volt osztalytársam, vagy inkabb hozzam közelebballó korosztály a baráti társasága jórésze...én 27 vagyok, haverok 28-37 évesek, apu 49/
4/7 anonim válasza:
Nálunk oda-vissza tegeztük mindig egymás szüleit, egész kiskorunk óta. Ez máig, felnőtt korunkig is megmaradt.
5/7 anonim válasza:
A gyerekeim osztálytársai, barátai soha nem tegeóztek bennünket. Csak a gyerekeink.
De a gyerekeim sem tegezték a barátaik szüleit.
6/7 anonim válasza:
Szinte az összes haverom/barátnőm tegezi a szüleimet. Volt, aki magától letegezte őket, volt, akinek mondták. Általában én is tegezem a barátaim szüleit, akik fiatalabbak, őket alapból, akik idősebbek ők pedig meg szoktak rá kérni.
7/7 anonim válasza:
vegyes. Anyukámat a a menye tegezi, a veje magázza. Keresztfia magázza, szomszédok gyerekkoruk óta tegezik :-) Amolyan kinek mi a könnyebb...
De azt megfigyeltem h ma már a gyerekek inkább tegeződnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!