Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akit elnyomtak a középiskolai/...

Akit elnyomtak a középiskolai/gimnáziumi éveiben az osztálytársai, annak ez a későbbiekben kihatással lesz az ismerkedéseire?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy nem a legjobb közösségi szellemű osztályba kerültem, mindenki cinkel mindenkit, és ez nekem nem pálya :S
2014. szept. 26. 00:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég komoly kihatása lehet
2014. szept. 26. 00:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatom az az, hogy igen. Sokkal nehezebben nyitok mások felé. Egyetemen pl már kialakultak kisebb közösségek, én egyiknek sem vagyok tagja, csak 1-2 emberrel beszélek. De küzdök, próbálom legyűrni a dolgot.
2014. szept. 26. 00:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Elsülhet ez rosszabbul is. Van itt is olyan (több profillal rendelkező ) felhasználó, ami valami ilyesminek lehetett kitéve, de totál antiszoc lett...

Amíg csak ésszel meg a cinkelés és a szívatás, az még nem para. Amikor viszont már csak ebből áll az élet, onnan menekülni kell, mert csak visszafog a közösség a fejlődésben.

2014. szept. 26. 00:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ha nem nagyon vannak barátaid akkor zárkózottabb típus vagy, ez nem az osztály hibája! Én is így kezdtem aztán végzős évemre megváltoztam, ahogy tudtam és fősuliban már semmi probléma, nyitok mindenki felé:-)
2014. szept. 26. 00:26
 5/10 A kérdező kommentje:

Az iskola, a szak, amire jelentkeztem, ez érdekel leginkább, de fontos lenne a megfelelő közeg, a közösség, aminek halvány szikráját sem látom, és így nagyon nehéz

Szerintetek érdemes inkább másik iskolát keresnem? Ebben az a baj, hogy sokat kéne utaznom, 2-3 átszállással (helyi busz + vonat) a másik hasonló jellegű iskolához, és nem is biztos, hogy szerencsével járok e szempontból .. főleg így évközben belecsöppenni egy új társaságba hát hogy is mondjam új jövevényként ott is célpont lennék :S

6/10 anonim ***** válasza:
Rám hatással van amit gyerekként tettek velem.
 7/10 anonim ***** válasza:
Hatással lehet igen, csak érdemes úgy is nézni a dolgokat hogy az emberek nem hirtelen változtak meg, eddig is ez volt, és késébb is ez lesz. A te hozzáállásod az amin változtatni tudsz, kiszűrni kik azok akikkel érdemesebb foglalkozni.
2014. szept. 26. 00:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Amikor kikerültem egy hasonló közösségből, az akkora felszabadulást jelentett számomra, hogy az addigi zárkózott énem teljesen az ellenkezőjére fordult, kinyíltam, ha fogalmazhatok így :P
2014. szept. 26. 00:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet, de nyugíí, ott az egyetem, ott sokminden megváltozik! :)
2014. szept. 26. 01:16
 10/10 anonim válasza:
sajna ugyan ebben a helyzetben vagyok :( 10.osztályos lány vagyok...már mindenki "bandakra tagolodott" én meg sehova...senki se szól hozzám egész nap...inkább a húszon évesekkel jövök ki, de az osztályommal.....képtelenség is :-\ ha van kedved erről beszélgetni, várom a prividet! :) 16/L
2014. szept. 26. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!