Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen az embernek ott vannak a reggeltöl estig cikiző osztálytársai, akiknek már van barátnőjük. Megprbáltam elengedni a fülem mellett, de nem ment. ?
Ha lehet az olvasó ne arra gondoljon hogy most egész nap a szexen jár az eszem, hanem csak a szereteten, hogy olegyen kinek elmondanom a titkaimat, és megoszthassam valakivel a napjaimat mi erre a megoldás?
u.i:Ha érdekel valakit: 13 éves vagyok, kb:170cm, jófej,viszont forrófejű,és könnyen bepöccenek,de a lányokra sosem tudtam haragudni.
Figyelj,én egy duci,aranyos,agyon basztatott kis srác voltam. :( Nem volt kinek panaszkodjak,mert ugye ebben a kórban anyunak nem panaszkodunk,no de mind1..Csak idők kérdése volt,és rámtalált a szerelem,ami már egy jó ideje tart,boldog vagyok. *.* Lefogytam,kicombosodtam,senki se piszkál,van kinek esetleg kisírjam magam,akit szeretek,akivel tudok beszélni,aki megért. :)
16/F
U.i:mindennek eljön az ideje,csak türelem. :D és am a cigiseket meg szard le,mert valószínűleg olyan barátnőjük van,hogy nem lennél a helyükben. ;)
Köszönöm a választ.
Megjegyzem amit mondtál és remélem hogy így is lesz. :D
És hogy így szóba hoztad hogy neked is van egy jóideje tartó boldog kapcsolatod kívánom hogy maradjon is így,köszönöm hogy ilyen megértő voltál a szövegemmel kapcsolatban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!