Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet-e ekkora korkülönbség mellett? 23L és 35F?
Természetesen, nem a korunk határozza meg, hogy kit szeressünk, és kit nem.
A szerelemnek nincs határa, szóval hajrá, minden bele.
Hmm hasonló a dilemmám, csak nálam a másik irányba.
26/N és 17/F
Még 14 éves korában szeretett belém akkor megbeszéltük, hogy a tinikor sok változást fog neki, hozni. Mire 17 lesz, már nálam 1000x szebb csajokat megkaphat... és kapjon is meg. De aztán megkérdezte, és ha 17 évesen is még engem szeret és nem lesz senkim akkor teszünk egy próbát? Én meg könnyelműen belementem, mert ki a fene gondolta volna, hogy azalatt 3 év alatt nem változik gyökeresen.
Most meg bejelentette, hogy nemsokára 17 és még mindig engem akar.
Szóval most én sem tudom mi legyen.
Szüleim közt 20 év van. Igen 20:D-nem pénz mozgatta-
Együtt vannak már min 25 éve:D
Egy sportkörbe járunk. Gyerekként nagyon aranyos volt. Most hogy már férfivé érik, meg nagyon jóképű.
Kicsit nehezen esett le, hogy hogyan érez, de akkoriban annyira cuki volt, mikor velem verekedett és elpirult, meg úgy intézte, hogy végig ölelkezve maradjunk... de aztán az anyukája is mondta, hogy talált a fiókjában rólam képet. Így jöttem rá, hogy mi van.
Már majdnem felhoztam a témát amikor ő kezdett el erről beszélni. Akkor kötöttük az alkunkat is. Sőt nyáron hétpecsétes titokban egy szájra puszit is adtam neki... ennyit megérdemelt a bátorságáért...
De nekem lelkiekben ez akkor is furcsa. Az anyukája sem lenne szerintem oda, ha ilyen idős barátnője lenne.
Egy részem azt mondja, hogy próbáljuk meg... de egy részem, meg azt, hogy ebből semmi jó nem sül ki. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!