Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te miből élsz? Van gyereked?

Te miből élsz? Van gyereked?

Figyelt kérdés
tisztességes úton keres pénzt? mindegy, hogy € vagy $

2015. nov. 5. 17:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
96%
Orvos vagyok, vannak gyerekeim.
2015. nov. 5. 21:11
 32/70 anonim ***** válasza:
72%

Na ehhez én is hizzászolók hátha olaj leszek a tűzre-)

42éves leszek, szakmunkás, havi 93ezret keresek mint árufeltöltő,nincs gyerekem,anyámmal élek,se lakásom,se kocsim,se barátnőm,savazzatok szét ügyvédek,gyertek elő mind!!!!

2015. nov. 5. 21:16
 33/70 anonim ***** válasza:
47%

Sajat praxisom van eu ben

Gyerek van boven most kaptuk az 5. kamaszt nevelni

halapenzt nem fogadok el viragot csokit igen (nagyon szeretem a magyar sutemenyeket es a sport csokit pilota kekszet mindig hoznak nekem).

Jol keresek relativ mert nagyon sokat dolgzom

Kizarolag tiszteseges uton keresek minden filler utan adozom

2015. nov. 5. 21:27
 34/70 anonim ***** válasza:
31%

37-es külföldön dolgozol?

Pilótakeksszel le lehet kenyerezni egy ilyen szupersztárt?-)

Érdekes

2015. nov. 5. 21:36
 35/70 anonim ***** válasza:
73%

Irtam az eu- ben dolgozom kulfoldon es IGEN magyar pilotakeksz sportcsoki negro akacmez stb szoktak hozni es azt elfogadom.

Halapenzt nem fogadok el itt nem szokas es nem az en stilusom a biztosito fizeti a munkam nincs szugsegem halapenzre.

2015. nov. 5. 21:40
 36/70 anonim ***** válasza:
92%
36: Pont hogy az "ügyvédek", akik eleinte komolyan, normálisan válaszoltak nem savaztak senkit, hanem belekötött valami okostojás, hogy véletlen 2 hasonló foglalkozású ember írt ide... Szóval nyugodj meg, pont a hozzád hasonlók szoktak savazni, hogy utána ráfogják a másikra, hogy ők kezdték. De tényleg :) Nem téged akarlak konkrétan megbántani, de így volt most.
2015. nov. 5. 21:40
 37/70 anonim ***** válasza:
23%
40-es ez taktika,remélem érted!
2015. nov. 5. 21:43
 38/70 anonim ***** válasza:
79%
Építész, HUF, van egy gyerekem.
2015. nov. 5. 21:47
 39/70 anonim ***** válasza:
81%

Építészmérnök vagyok. A bátyámmal közösen céget alapítottunk ő gépészmérnök. Nem mondom, hogy tisztességes úton keressük a pénzt, mert vannak dolgok amiket nem lenne szabad csinálni, de még is megtesszük. Szerencsére egész jól élünk mind a ketten.

24/L

2015. nov. 5. 21:55
 40/70 anonim ***** válasza:
68%
38, kulfoldon élunk, nekunk otthon van egy magyar gyerekorvosunk. soha egy fillért sem fogad el,- nemhogy hálapénzt, de még a vizitdijat sem! ellenben, ha francia bort, svájci sajtot viszunk szinte konnybe csordul a szeme :D
2015. nov. 5. 22:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!