Te miből élsz? Van gyereked?
Na ehhez én is hizzászolók hátha olaj leszek a tűzre-)
42éves leszek, szakmunkás, havi 93ezret keresek mint árufeltöltő,nincs gyerekem,anyámmal élek,se lakásom,se kocsim,se barátnőm,savazzatok szét ügyvédek,gyertek elő mind!!!!
Sajat praxisom van eu ben
Gyerek van boven most kaptuk az 5. kamaszt nevelni
halapenzt nem fogadok el viragot csokit igen (nagyon szeretem a magyar sutemenyeket es a sport csokit pilota kekszet mindig hoznak nekem).
Jol keresek relativ mert nagyon sokat dolgzom
Kizarolag tiszteseges uton keresek minden filler utan adozom
37-es külföldön dolgozol?
Pilótakeksszel le lehet kenyerezni egy ilyen szupersztárt?-)
Érdekes
Irtam az eu- ben dolgozom kulfoldon es IGEN magyar pilotakeksz sportcsoki negro akacmez stb szoktak hozni es azt elfogadom.
Halapenzt nem fogadok el itt nem szokas es nem az en stilusom a biztosito fizeti a munkam nincs szugsegem halapenzre.
Építészmérnök vagyok. A bátyámmal közösen céget alapítottunk ő gépészmérnök. Nem mondom, hogy tisztességes úton keressük a pénzt, mert vannak dolgok amiket nem lenne szabad csinálni, de még is megtesszük. Szerencsére egész jól élünk mind a ketten.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!