Te miből élsz? Van gyereked?
En is itthon vagyok varom hogy hivjanak( mi itthon ugyelunk van mikor 3-4 napot keszenletben.)
Gyerekek iskolaban ember dolgozik en nem mehetek nagyon messzire mert a csorog a telefon menni kell.
Ilyenkor kave es netten irogatok.
Miert zarja ki az iskola vegzetseg a GYIK irogatast nem ertem elmagyaraza valaki?
Nem az iskolai végzettséggel van baj. Ha mindenki azt írta volna, hogy óvónő vagy vízvezeték-szerelő, az is érdekes lenne, hogy ennyien találtak rá erre a kérdésre.
Csak az ügyvéd menő szakma, a fentiek meg nem. Gondolom, csak az fog válaszolni, aki "menő" szakmát dolgozik.
Nekem csak ez a fura, hogy egy szakma túl van reprezentálva. Mert lehet, hogy van itt olyan, aki csak ügyvédi irodában fénymásolgat, és ügyvédnek mondja magát.
(És igen, ha ennyi vízvezeték-szerelő jelentkezett volna, akkor is furcsa lenne, hogy ő biztos szakember, vagy csak Béla bának adogatja a szerszámokat?)
"Mert lehet, hogy van itt olyan, aki csak ügyvédi irodában fénymásolgat, és ügyvédnek mondja magát."
Nálunk a titkárnő fénymásolgat.
Most őszintén, miért nem lehet elhinni, ha valakinek sikerült egy egyetemet elvégezni és dolgozik is a szakmájában? Semmi bajom a vízvezeték szerelővel, óvónővel (sőt, őket nagyon is becsülöm, én nem csinálnám )senkivel, de én ügyvéd vagyok. Nem titkárnő, nem eladó, nem orvos, nem mérnök, hanem ügyvéd. Ez van, van még rajtam kívül sok ügyvéd, ügyész, bíró, közjegyző, vállalati jogász, jogtanácsos. Sokan vagyunk, szoktunk netezni is, nem tudom mi itt ez a nagy hitetlenkedés.
Szoftvermérnök vagyok(teszt automatizálás és fejlesztés),diploma folyamatban,magas fizu Ft-ban.
Gyerekem nincs és nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!