Mennyi pénzt adtok a lányotoknak ha plázába megy vásárolni? (pl. Westend)
Persze,hogy mindenki felkapta a fejét,hisz pénzből élünk és az egész életünket ez határozza meg,még az egészségünket is,hisz nincs pénz akkor nincs gyógyszer,ha rossz a fogad,nincs tömés,korona,vagy pótlás stb.Az emberek meg azt tapasztalják,hogy aki tesz az sokszor nem kap,aki meg nem az igen és ezt a fiatalok láttják a leginkább,mert sajnos sok pénzes kölyök kirakja,kérkedik a cuccaival,esetleg beszól másiknak és ez fáj és haragod vált ki és a kérdést mért ő és mért nem én,hisz ezt meg ezt csinálom,ez nem igaszág,ebből indul az egész és néha már azt is elítéljük,aki kap,de azért lehet hogy nem sokat ad is és kedves,nem fellengzős.
A pénz,a családi szeret-nem szeret,kedvenc-nem kedvenc és egyéb kapcsolatok mindig is vitákat fognak kiváltani,mert túl aktuálisak,túlságosan érintenek mindenkit.Persze hogy nem anyuka tehet,hogy másnak nincs,de a mért nem én mindig ott lesz.
igen,tényleg lassan eltértünk a témától. az egyik válaszoló írt egy okosat,ami szerintem(ha már van és adni akarsz) a legjobb lenne szvsz. inkább adj neki havonta teszem azt 10ezret,és ossza be,minthogy mindenre külön kap. ha jó tanuló,és segít,akkor szerintem még nemis probléma. de meg kell tanulnia valamikor,hogyan ossza be a pénzt.elvégre a majdnani munkahelyén sem úgy adják,hogy ezt rezsire,ezt ruhára,ezt meg mekire.(de ezt,kérdező,te nagyon jól tudod,hisz dolgozó anya vagy).
még egy megjegyzés. valaki írta azt is,hogy nehogy már rongyokban járjon -főleg hogy egy ügyvéd gyereke. nem hinném,hogy a lánynak ezzel kellene dicsekednie,hogy az anyja ügyvéd,hanem majd a saját eredményeivel.hisz ezért nem ő,hanem az anyja tanult és dolgozott(dolgozik) évekig!
16 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!