Mennyi pénzt adtok a lányotoknak ha plázába megy vásárolni? (pl. Westend)
Ja, nagyon hivalkodó, hogy a kislánya évi 2x20 ezret kap, amiért megdolgozott az anyja, és van pofája elkölteni a gyerekére..
Mennyire irigy dögök vagytok!!!
Kiszámoltátok, havi szinten mennyi ez a 40 ezer? Havi szinten majdnem 3,5 ezer!! Ti ezt sokalljátok? RUHÁRA??? Hol éltek???
Ennyi begyepesedett embert még sehol sem láttam! Szégyelljétek magatokat amiért szidtátok őket!! Undorító népség!!!!
Már elnézést..nem fogok hazudozni
Elmondom
Takarítónőnk van,aki minden nap jár hozzánk,mosogat,főz,takarít mivel nem vagyok mindíg itthon.Hanem DOLGOZOM. A lányom sokszor segít a takarítónőnek pl. ablakot pucolni vagy főzni,kitűnő tanuló,nem egy elkényeztetett lány,nem hisztizik.
igaz hogy eljár plázába,dehát nem akarhatom hogy mindíg itthon üljön egyedül,tudniillik egyedüli gyerekem,de ezt már leírtam pár oldallal arrébb. Miért ne adnék neki 2*20.000Ft-ot ha segít,és kitűnő tanuló. Ruhákat muszáj vennie,nem járhat rongyokban. Turkálóba meg sajnálom,de nem engedem. Akárhogyis jó,vagy jó cuccok vannak. Ez van.
Nem értem az embereket,én nem hivalkodni akartam a pénzemmel,itt szerintem már minden baj.
Engem nem érdekel, felőlem vegyél neki egy bolygót és nevezd el róla, a te pénzed, meg a te gyereked.
De engedd meg, hogy megkérdezzem: miért nem engeded turkálóba???
Ne haragudj, de ha itt a többség irigy, akkor te meg egy kicsit sznob vagy.
(Mellesleg más is DOLGOZIK, és nem tart takarítónőt, szerintem ezt már csak direkt hergelésből írtad.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!