Hova menjek? A szüleim kidobtak, és most is u. nővéremnél vagyok. (bőv. Lenn. )
Figyelt kérdés
Hova menjek? az anyám kidobott, apám meg nem foglalkozik velem. Semelyik rokonom nem tud eltartani, és a koleszt meg nem tudnám fizetni. (ne kérdezzétek miért dobtak ki... ezt én sem tudom, pedig kitűnő tanuló vagyok, és nincs rám panasz.) Mennyi szokott lenni a kolesz, vagy mit ajánlatok?2010. márc. 10. 19:02
61/310 anonim válasza:
lehet én vagyok a szívtelen... de ennek a kérdésnek keményen kamu szaga van... valaki jól szórakozik.
De egy 13 éves nem ír ilyeneket..
Meg persze,most tette ki az anyja,és itt érdeklődik..
Plusz írta nemrégen,hogy a nővére pár napig tud segíteni, aztán nem tudja mi legyen. hogy hogy nem tudja mi legyen?? Ba***ameg az ég, testvérek... ha szárazkenyeren és vizen élnénk hónapokig,akkor is befogadnám az (egyszem) testvéremet.
Ki...ottul nem jó ilyen kérdésekkel szórakozni.
És lehet lepontozni.
62/310 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled :'( Tényleg nem tudsz valakit, aki be tudna fogadni téged? :'(
16/F
63/310 anonim válasza:
Miért szórakozna ilyennel? Ez baromi rossz vicc!
64/310 A kérdező kommentje:
nem tom ki volt, a 16/F fiú előtti válaszoló, de elég bunkó...
hát most nem én döntök.
2010. márc. 10. 20:01
65/310 anonim válasza:
de ha egy rendes anyának azt mondod h van amit nem akarsz neki elmondani attól nem kattan be hirtelen és dobja ki a lányát.. meg amúgy is csak szűkszavú válaszokat adsz, szerintem sok dolgot elhallgatsz. + ha megkérdezi h van e vki aki befogad akkor azt jelenti h aggódik érted. persze attól függ hogy kérdezi. nincs más választásod most.. vagy az utcára mész vagy a gyámügyisekhez. u. nővéredet sem értem h inkább hagyna az utcára menni, minthogy segítsen?! ez biztos családi vonás nálatok h mindenki ilyen ferdén gondolkodik.
66/310 A kérdező kommentje:
eltartani egy gyereket, sok pénz.
2010. márc. 10. 20:05
68/310 anonim válasza:
Ugye nem szórakozol, mert sok ember aggódik érted. Kérlek írj bővebben mi történt. Mi volt előtte, milyen kapcsolatod volt anyukáddal. Mert így fura. Áh, ez nem vicc!
69/310 anonim válasza:
aha.. persze.. szóval inkább az utcára tenne ő is inthogy adjon napi 1-2 szelet kenyeret és egy matracot?
70/310 anonim válasza:
Hol laksz most? Melyik városban/faluban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!