Hova menjek? A szüleim kidobtak, és most is u.
nővéremnél vagyok. (bőv. Lenn. )
Figyelt kérdés
Hova menjek? az anyám kidobott, apám meg nem foglalkozik velem. Semelyik rokonom nem tud eltartani, és a koleszt meg nem tudnám fizetni. (ne kérdezzétek miért dobtak ki... ezt én sem tudom, pedig kitűnő tanuló vagyok, és nincs rám panasz.) Mennyi szokott lenni a kolesz, vagy mit ajánlatok?
"Barátok köztek" Anyám, ezen jót röhögtem!:D De unatkozhat ennyire vki, hogy ilyen baromságokat talál ki? Vagy csak szimplán bolond.
2010. márc. 10. 21:08
112/310 anonim válasza:
Szerintem is kamu. Mondjuk akkor tényleg legalább csak annyit írhatna hogy bocsi, kamu volt, nem volt jobb dolgom. Viszont ha nem kamu( márpedig szerintem az), akkor valamit írhatna!
2010. márc. 10. 21:09
113/310 anonim válasza:
Banyek, hogy én nem tudok ilyen kérdéseket feltenni, amire ennyi válasz jön?:-)
Na, majd 7végére kitalálok én is valami kamut.
2010. márc. 10. 21:19
114/310 anonim válasza:
Bolond!:)↑
2010. márc. 10. 21:20
115/310 anonim válasza:
Új élet vár,
leszólhatsz mindent,
mindent Móóónikáááám,
Zsoltikááán tűűűűnödsz,
De megkapod, csak anyáznod kell!!!!
Drámai csak a drámaibb buli, ha Vili kiborul,
Súgja a sárostos, jó sorozat, kár,
csak BARÁTOK KÖZT mááááás!
2010. márc. 10. 21:23
116/310 anonim válasza:
szerintem is kamu.
már az elején sejtettem, de rontottam volna az arányomon vagy 20%-ot biztos, ha akkor leírom :D
valószínű, hogy most elment a kisasszony pancsolni (már ha lány egyáltalán), vagy anyuka most főzte meg a vacsit...
nem hogy örülne, hogy normális családja van :(
egyébként bennem az is felmerült, hogy csinált valami hülyeséget, el akar szökni, aztán ezt ráfogni az anyjára, és hogy mi sülne ki belőle... ez nem lehet?
2010. márc. 10. 21:24
117/310 anonim válasza:
megvan a 100 válasz:D
2010. márc. 10. 21:24
118/310 anonim válasza:
gyááá :D 10. voltam és észre se vettem :O :D
2010. márc. 10. 21:25
119/310 anonim válasza:
Én is gondoltam, hogy kamm az egész, de mondom nem leszek szemét, adok tanácsot, hátha tényleg igaz, és akkor nem akartam még én is rúgni belé egyet. De egyre inkább azt mondom, hogy kamu. Ez már csak abból is látszik, hogy akármi, ami megoldaná a gondját, az rögtön nem tetszik neki, egyből hárít, terel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!