Kidobtak a házukból, én most mit tegyek? (kicsit hosszú)
Több mint két éve vagyok együtt a barátnőmmel, aki már a menyasszonyom. Tavaly elmentünk meglátogatni a szüleit (másodszor találkoztam velük - Erdélyben laknak, messze az akkori lakóhelyünktől) Úgy alakultak a dolgok, hogy csináltunk egy közös erdélyi kirándulást a kocsimmal. Ott ugyan akadtak apró súrlódások, de jelentéktelenek - úgy éreztem, hogy kijövünk. Aztán visszaértünk hozzájuk és elmentünk közösen strandra, ahol meglátták a menyasszonyom köldökpiercingjét. Nagyrészt vallási fanatizmusból lett aznap este egy hatalmas családi perpatvar. Egy idő után nem bírtam, hogy alázzák a menyasszonyom, így udvariasan ugyan, de a védelmére keltem.
Másnapra az egész gyűlölködésnek a célpontja én lettem - hogy megrontottam, rossz útra tévelyedett stb. Elég csúnyán viselkedtek velem a házukban és végül szó szerint (!) elzavartak engem, a menyasszonyomat alig tudtam kimenekíteni. Nem rajtuk múlt, hogy nem fajult tettlegességig a helyzet. Engem így még sosem aláztak meg, és sosem bántak ilyen igazságtalanul! Azóta is folytonosan köpköd az apósjelölt, aki egyébként kényura a családnak és csak a vélt igazát és sérelmét hangoztatja.
A hétvégén a kedvesem hazalátogatott (őt egyébként nagyon megviseli ez az egész, békét akar) - és mit ad isten - valahogy ők megbékéltek. Az ő békülésüknek sosem álltam az útjában - ők azért csak család.
A pláne ott van, hogy most ad hoc jön a pereputty ide hozzám.
Amire számíthatok a kedvesem szavaiból: "...lehet, hogy még bocsánatot is kér, legyek kedves..." Csak én látom úgy, hogy arra kér, menjek le kutyába? Az egy dolog, h békét akar, no de mindenáron?!
Egy év után is felkavar az egész!
Ti mit tennétek a helyemben? Mit tegyek?
30F
Ha egyszer engem valaki megaláz akkor azzal nem nagyon szeretnék mégegyszer találkozni.
Beleképzelve a helyzetbe magam...ha a párom megaláznák a szüleim nem hivnám meg őket,főként nem várnám el tőlle hogy még kedveskedjen is nekik.
Legyenek ők jóban,hisz egy család,de minimálisra kell csökkenteni a találkozásokat.
nem jó ezekkel összeállni.
nagyon más világ...
(Ja, lepontozhat a sok turbómagyar)
szerintem ha ilyen a papa neki is nehéz lesz eljönni ő is azon gondolkodik hogyan tovább mi lesz ebből.
mégiscsak elveszed a lányát
légy jó házigazda az a legfontosabb kedves de ne talpnyaló ti egy pár vagytok már ti fogadjátok őket együtt.
ha valami gond lenne de nem hinném hogy Erdélyből idejönne vitázni akkor te vagy a ház ura tedd amit jónak látsz (de nem hinném hogy neked is ki kéne dobnod)
Ha a párod tutira feleségül megy hozzád majd bármi áron,akkor mindegy a viszonyod az anyósékkal.
A legnagyobb szerencséd, hogy Erdélyben laknak messze tőletek!
Ne költözzetek hozzájuk közel soha!
Amikor ők jönnek hozzád, akkor valahogy legyen letisztázva,hogy max 2órát maradjanak aztán húzzanak haza a csába!Nem kell lemenned kutyába,de különösebben ne foglalkozz velük.Majd a párod beszélget velük.
Ezentúl többet ne találkozz velük,max az esküvőn...
Ismerős szitu csak nálunk én voltam mint nő a szenvedő alany aki úgy érezte megalázták.
Én annyira megsértődtem,hogy bár mindig mondtam a páromnak hogy az apja olyan amilyen,mégis felnevelte így tisztelje meg azzal hogy meglátogatja,ha segítséget kér,menjen és segítsen neki..De soha ne kérjen meg arra hogy én is menjek vele. Én azon a bizonyos vita (sértődés) után többé nem láttam az apósomat.Pedig volt nálunk is,de én akkor fogtam magam és elmentem amíg nem jött a telefonhívás,hogy elment már.75 születésnapjára meghívott mindenkit a partira.A páromat is,hiszen a legkisebb fia,és persze engem is..De én nem mentem el..
Nem akarja elveszíteni a családját.
Elég durva, hogy kidobtak..de a mennyaszonyodnak mégis ők a szüleik.
Nyelni kell :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!