Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova menjek? A szüleim kidobta...

Hova menjek? A szüleim kidobtak, és most is u. nővéremnél vagyok. (bőv. Lenn. )

Figyelt kérdés
Hova menjek? az anyám kidobott, apám meg nem foglalkozik velem. Semelyik rokonom nem tud eltartani, és a koleszt meg nem tudnám fizetni. (ne kérdezzétek miért dobtak ki... ezt én sem tudom, pedig kitűnő tanuló vagyok, és nincs rám panasz.) Mennyi szokott lenni a kolesz, vagy mit ajánlatok?
2010. márc. 10. 19:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/310 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus te lány én meg békéscsabai vagyok!Békésen rokonaim is vannak!
2010. márc. 10. 20:17
 82/310 anonim ***** válasza:
100%
első 20.14-es: már ezt is írtuk páran.
2010. márc. 10. 20:17
 83/310 anonim ***** válasza:
100%
Valaki csak tud neked segíteni..:S Én szívesen segítenék neked,igaz,csak 14 éves vagyok,de egypár napig nálam itt aludhatnál,ha nem lennél Magyarország másik felén:S veled vagyunk,tarts ki!
2010. márc. 10. 20:18
 84/310 anonim ***** válasza:
93%
Sztem is az igazság a 20.00-nál van. Csak Neki azt szeretném mondani,annyiban nincs igaza, az unokanővére nem az édes testvére. A kérdezőnek pedig azt mondanám,pl azért kamuznál ilyen kérdést mert jó poén,sok válasz jön rá, sokat tudsz nevetni a sok aggódó emberen.Annyira sokba nem kerülne befogadnia téged valamelyik rokonnak ilyen esetben, nem nagy külömbség három vagy négy tányérnyi kaját főzni.Más dologban meg csak nem lennél túl követelőző hamár befogadtak.Tehát menj oda anyukádhoz és nyomj egy hatalmas puszit neki, hogy ő nem tesz ilyet a gyerekével.A másik, ha az u. nővéred van olyan idős hogy külön él, akkor a megoldás kitalálásához is elég idős lenne ilyen esetben.
2010. márc. 10. 20:20
 85/310 anonim ***** válasza:
91%
KAMU az egész!! Vegyétek már észre! Nah ne már, hogy az u.nővére ,aki már felnőtt, hiszen külön él, nemtudja neki ezeket elmondani, hogy hova forduljon ilyen esetben?????? Szerintem ne itt szorakozz!!
2010. márc. 10. 20:25
 86/310 anonim ***** válasza:
87%
Na basszus lehet hogy tényleg kamu! Leállt a leányzó, amint írtam, hogy Békéscsabai vagyok, tőle 12 kilométerre!
2010. márc. 10. 20:27
 87/310 anonim ***** válasza:
100%
Én próbálom "tiszta fejjel" megérteni a dolgokat, de nekem ez nagyon zavaros. Szerintem ennyi miatt egy anya nem rakja ki a gyerekét. És tényleg mikor rákérdeztek arra hogy mégis konkrétan mi történt, nem válaszoltál rendesen. Ez okot ad arra hogy a kérdés kamunak tűnjön. Viszont ha tényleg nem kamu, akkor is olyan nincs, hogy nem tudod hova menj. Nővéred talán beszélhetne édesanyáddal. Vagy akár apukádtól is kérhetnél segítséget. Vagy az unokanővéredtől. Valamelyikük biztos tudna beszélni anyukáddal, és ha netán egyiküknek sem sikerülne akkor tudnának segíteni. De tényleg hogy is volt ez a kirakás pontosan? Mert amiatt hogy valamit nem mondtál el neki, azért még egy anya nem mondja azt hogy nem akarja látni a gyerekét.
2010. márc. 10. 20:27
 88/310 anonim ***** válasza:
100%

Nem tom ti hogy vagytok vele de nekem ez az egész kezd fura lenni. Hogy lehet má ilyen hogy az anya egyszer csak azt mondja a gyerekének h takarodj innen?!

csak nekem fura vagy tényleg igazam van!!??

mer szerintem ez az egész egy nagy KAMUU!!!

2010. márc. 10. 20:28
 89/310 anonim ***** válasza:
100%

20:27-es válaszoló vagyok, javítanék:

*...akkor is tudnának segíteni...

2010. márc. 10. 20:29
 90/310 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálatok családi vonás hogy senki nem foglalkozik veled (vagy csak eljátszottad a bizalmukat valamivel??)

mindegy ezt én nem tudom de ha az anyukád ezt komolyan gondolja akkor egy felelőtlen féreg :(

apukáddal mien viszonyban vagy??

mert ő taán tudna segíteni...

Szurkolunk...

2010. márc. 10. 20:29
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!