Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova menjek? A szüleim kidobta...

Hova menjek? A szüleim kidobtak, és most is u. nővéremnél vagyok. (bőv. Lenn. )

Figyelt kérdés
Hova menjek? az anyám kidobott, apám meg nem foglalkozik velem. Semelyik rokonom nem tud eltartani, és a koleszt meg nem tudnám fizetni. (ne kérdezzétek miért dobtak ki... ezt én sem tudom, pedig kitűnő tanuló vagyok, és nincs rám panasz.) Mennyi szokott lenni a kolesz, vagy mit ajánlatok?
2010. márc. 10. 19:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/310 A kérdező kommentje:

felhívtam, meg kérdeztem mi a baj, erre ő: nem akarlak látni! én: akkor nyugodtan rakd ki a SAJÁT gyereked. erre ő: de ki fog téged befogadni? mondom: te nem vagy anya.

:'(

2010. márc. 10. 19:52
 52/310 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik rokonod a családjába fogadhat, csak be kell menni a gyámügyre vagy a gyermekjólétibe, vagy az iskolai gyermekvédelmi felelőshöz ( az osztályfőnököd meg tudja mondani, ki az). Hogyha tényleg nem tudsz hazamenni, akkor az eljárás végéig bármelyik rokonodnál lakhatsz, aki elvállalja a felügyeletedet. Onnantól kezdve minden támogatást, ami eddig a szüleidet illette, ő fog megkapni helyettük. A gyermekotthon tényleg az utolsó megoldás, de nehogy megrettenj tőle, már nem olyan, mint régen, hogy több száz gyerek alszik egy szobában, hanem egy-egy házaspár családi házában él 4-10 gyermek, akár a sajátjukkal együtt is. Hogyha nincs olyan rokonod, aki vállalni tudná a nevelésed, még mindig jobb ez, mint utcára kerülni. Mindenképpen keresd fel valamelyik hatóságot vagy szólj az iskoládban még holnap, mert minél hamarabb szólsz, annál hamarabb rendeződik az ügy. Ők tudnak beszélni a szüleiddel is, hátha helyre lenet még tenni a dolgokat köztetek. Drukkolok nektek! Vigyázz magadra!
 53/310 anonim ***** válasza:
95%

Lehet ezt mondta, aztán te magadra vetted és eljöttél. Ő meg észre sem vette.

Ebben az esetben érdemes átbeszélni a dolgokat.

54/310 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülye... mármint anyukád...
2010. márc. 10. 19:53
 55/310 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mondta???:(
2010. márc. 10. 19:54
 56/310 A kérdező kommentje:
nővérem pár napig tud segíteni, de ő se tudja mit csináljak ( külön él)
2010. márc. 10. 19:54
 57/310 anonim ***** válasza:
100%
teljesen egyet értek az előzző-vel, anyukád egy tahó...:(
2010. márc. 10. 19:56
 58/310 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, hogy ez történt. És édesapád? Nagyszüleid?Holnap menj be a sulidba beszélj egy megbízható tanárral(amit már mondtak előttem) iskolapszihológus, vagy illetékes. Segíteni fognak. De bízom benne, anyukád holnapra megbékél.
2010. márc. 10. 19:56
 59/310 anonim ***** válasza:
90%

tényleg csak azért dobott ki mert annyit mondtál h van amit nem szeretnél elmondani? talán azt h nem vagy szűz? meg amúgy amikor azt kérdezte h ki fog befogadni akkor miért azt válaszoltad h te nem vagy anya?

komolyan nem értem.. ez így egy kicsit zavaros. plusz ha azt mondod h rendes akkor lehet az is h most betelt nála a pohár és nem tudja a helyzetet kezelni.

2010. márc. 10. 19:57
 60/310 A kérdező kommentje:

deee még szűz vagyok.

ez nem anya az ilen...

eddig rendes volt..

2010. márc. 10. 19:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!