Hova menjek? A szüleim kidobtak, és most is u.
nővéremnél vagyok. (bőv. Lenn. )
Figyelj, a szüleid semmiképp nem úszhatják ezt meg! Bármit tettél, a gyerekük vagy, és kiraknak az utcára, amikor még mínuszok vannak éjjel? Komolyan nem kell sajnálnod a szüleidet, azok semmit nem érnek! Kiraktak téged, a gyereküket, 13 évesen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem muszáj gyámügyhöz menni, de azt ne hagyd, hogy megússzák ezt a szemétséget!
2010. márc. 10. 19:38
am ez mikor történt?
mert ha ma akkor hnap menj el iskolába mert szükséged van a barátaidra ebben a helyzetben és télleg bex 1 tanárral
én szívesen befogadnálak kár h olyan messze vagy
de ezt nem értem ha te kitűnő vagy és nem volt semmi panasz rád akkor a szüleid hogy gondolhatják meg magukat egy nap alatt?
nem tudom sztem nem veled van a baj
sajnállak
2010. márc. 10. 19:38
33/310 A kérdező kommentje:
úgy volt, hogy tegnap este megkértem (vannak problémáim a fiukkal) kértem tőle tanácsot hogy mit tegyek... ebbe nagyon beleszállt, és olyanokat is feltételez rólam, hogy cigizek meg minden de nem is az a fontos. erre mondtam neki, hogy anya, van olyan dolog, amit nem nagyon szeretnék elmondani, és van amit igen. és erre felkapta a vizet.
Szerintem anyádnak valami elpattant az agyában. És az nem a bölcsesség volt, ha ezért kidobott...
2010. márc. 10. 19:40
Figyu. Az én fiam is 13 éves. Amikor felhergel, mérgemben én is mondom neki, hogy nem is akarom látni, de sosem gondolom komolyan. csak első felindultságomban mondok ilyet.
szerintem az anyukád is így mondta. biztos meg tudjátok beszélni a problémátokat. Hívd fel telefonon.
Ha egy kis anyai érzés van benne, akkor még ma este egymás vállán sírva fogtok bocsánatot kérni. Kérd meg a tesódat, segítsen.
2010. márc. 10. 19:42
36/310 A kérdező kommentje:
ebben az évben a legrosszabb jegyem a 3/4-ed, és az is decemberben jött.:( azt is megsírattam:'( még most is bánom.
Úgy segítenék:( De nem tudok:( Kár, hogy ilyen mesze vagy:( Meg én is fiatal vagyok:(.Amúgy azt mondom, hogy, egy szülő, soha semmilyen körülmények között nem rakhatja ki a gyerekét. Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek:( Gyámügy, gyermekotthon:(. Remélem megoldódik minden!
2010. márc. 10. 19:43
Fel tudod hívni telefonon?
2010. márc. 10. 19:44
Hát ha 13 évesen kiraktak akkor a szüleid simán felelőtlen gec!k...
ennyit tudok mondani...
2010. márc. 10. 19:45
jaja téleg hívd fel és lehet h télleg nem gondolta komolyan csak felhúzta magát meg roszz napja volt meg minden érted? de am látta mikor elmentél mer ha igen akkor (bocsi de) télleg komolyan gondolhatta(de lehet h csak azt is azért mer nagyon pipa volt) ha nem akkor meg lehet h azóta a rendőrségre ment h hova tűntél
2010. márc. 10. 19:45
Kapcsolódó kérdések: