Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kidobták a gyereket a lakásból...

Kidobták a gyereket a lakásból? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Átmentem a férjemmel és a gyerekemmel a férjem haverjához.A párom a haverjával lement a pincébe,mi be akartunk menni a házba és a haver anyja közölte,hogy menjünk haza,mert a gyerek kettőt köhécselt.Nincs megfázva,csak futott azért köhögött.Mondtam,hogy nincs semmi baja,de nem érdekelte őket.A páromnak mondtam,hogy hazaküldtek,mert a gyerek köhögött,de ő ott maradt.Azt mondták azért kell haza mennem,mert a csajt most műtötték cisztára.Igaz egy hete otthon van,de engem szívre műtöttek és előtte is utána is brancsostól beállítottak.Felhívtam a férjemet,hogy jöjjön haza erre ő azt mondta: ne csináljam a cirkuszt.Mit tehetnék,hogy rájöjjön ,hogy engem bántottak,nem én őket.?
2009. nov. 28. 19:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%
Szép kis barátaitok vannak,de ami a nagyobb baj,hogy szép kis férjed.
2009. nov. 28. 19:14
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Az tuti, hogy többet nem kellene találkozniuk velem.
2009. nov. 28. 19:17
 3/22 anonim ***** válasza:
83%

A haver anyját még megértem, félti a gyerekét. Vannak ilyen túlparázósak, nem normális, de érthető.

A férjedet már kevésbé. Nem mondom, hogy neki is meg kéne sértődnie és felhúznia az orrát, de hazakísérhetett volna titeket, vagy megnyugtathatott volna.

2009. nov. 28. 19:17
 4/22 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted kedves 2. válaszoló?
2009. nov. 28. 19:22
 5/22 anonim ***** válasza:
33%

Tényleg nem kellene ebből EKKORA cirkuszt kerítened...

Légy megértő : elég veszélyes H1N1 járvány van, nem csodálom, hogy rettegnek minden köhintéstől, főleg friss műtét után!...

Mondjuk, az tényleg furcsa, ha a gyerekedtől félnek, hátha influenzás, akkor a férjed is simán vírushordozó lehet, ő is ugyanúgy megfertőzheti a haverod feleségét, mint a gyereked, ha azt hiszik, hogy fertőzött a gyerek...

Szerintem ne foglalkozz velük, lássák, hogy megértő vagy és nem problémázol! :D

2009. nov. 28. 19:28
 6/22 anonim ***** válasza:
36%

Ne csináld a cirkuszt, tényleg! Fél az influenzától,ezt meg kell értened. Csinálj valami jó programot a gyerekkel, ahelyett, hogy itt ülsz. Ilyenen senkinek nem szabad megsértődnie. A férjed nem köhög, miért jött volna haza? Nem vagytok összeragasztva!

Nem kell a férjeddel semmit megértetni, már rég elfelejtette az egészet.

Én se mentem a barátnőmhöz , mert mondta, hogy zárlat van, mert kicsi a legkisebb gyerek.Félti az influenzától.

Most meg feloldotta, tehát megyek. Nincs ebben semmi.

2009. nov. 28. 19:30
 7/22 anonim ***** válasza:
52%
Én csak azt nem értem, hogy ahol frissen műtött ember van, és ennyire félnek, oda miért hívnak át bárkit?
2009. nov. 28. 19:32
 8/22 anonim ***** válasza:
23%

Ha jól értettem nem hívták, csak mentek. A férj a pincébe, nem a házba.

Nem olyan nagy ügy, gondolj bele, ha te aggódnál a gyerekedért.

2009. nov. 28. 19:34
 9/22 anonim ***** válasza:
12%
Nem biztos, hogy meghívták őket, lehet hívatlanul állítottak be... (Haveroknál van ilyen.)
2009. nov. 28. 19:36
 10/22 anonim ***** válasza:
67%
2. vagyok. Úgy értettem, hogy én is sértődős vagyok, ha ok nélkül bántanak. Tehát én nem mennék többé a házuk tájára.
2009. nov. 28. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!