Kidobták a gyereket a lakásból? Mit tegyek?
A haver anyját még megértem, félti a gyerekét. Vannak ilyen túlparázósak, nem normális, de érthető.
A férjedet már kevésbé. Nem mondom, hogy neki is meg kéne sértődnie és felhúznia az orrát, de hazakísérhetett volna titeket, vagy megnyugtathatott volna.
Tényleg nem kellene ebből EKKORA cirkuszt kerítened...
Légy megértő : elég veszélyes H1N1 járvány van, nem csodálom, hogy rettegnek minden köhintéstől, főleg friss műtét után!...
Mondjuk, az tényleg furcsa, ha a gyerekedtől félnek, hátha influenzás, akkor a férjed is simán vírushordozó lehet, ő is ugyanúgy megfertőzheti a haverod feleségét, mint a gyereked, ha azt hiszik, hogy fertőzött a gyerek...
Szerintem ne foglalkozz velük, lássák, hogy megértő vagy és nem problémázol! :D
Ne csináld a cirkuszt, tényleg! Fél az influenzától,ezt meg kell értened. Csinálj valami jó programot a gyerekkel, ahelyett, hogy itt ülsz. Ilyenen senkinek nem szabad megsértődnie. A férjed nem köhög, miért jött volna haza? Nem vagytok összeragasztva!
Nem kell a férjeddel semmit megértetni, már rég elfelejtette az egészet.
Én se mentem a barátnőmhöz , mert mondta, hogy zárlat van, mert kicsi a legkisebb gyerek.Félti az influenzától.
Most meg feloldotta, tehát megyek. Nincs ebben semmi.
Ha jól értettem nem hívták, csak mentek. A férj a pincébe, nem a házba.
Nem olyan nagy ügy, gondolj bele, ha te aggódnál a gyerekedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!