Kidobták a gyereket a lakásból? Mit tegyek?
A férjed gyönyörűen viselkedett. Gratulálok neki.
Amúgy meg gyönyörű, helyedbe ha legközelebb mennének a helyedbe én se engedném be őket."hát bocs, saras a cipőtök, menjetek haza, nem akarok fertőzött lenni". ilyen egyszerű...
Én azt nem értem, hogy akik ennyire paráznak, azok miért nem oltatták be magukat védőoltással?...
Akkor nem kellene félni a fertőzéstől, vagyis az influenza szövődményeitől!
Nem is hívtak!?
Csak a férj akarta a férjedet, a feleség nem akart vendégeket, mert most műtötték. meg lehet érteni. főleg te megérthetnéd, ha te is hasonló helyzetben voltál. A két férfi elvan a pincében.
Válaszd el a két esetet egymástól. Amikor téged műtöttek és ők átjöttek, akkor a férjed és a te hibád, ha nem raktátok udvariasan ki őket. Nem hiszem, hogyha odamész hozzájuk és megmondod, hogy "ne haragudjatok, most műtöttek, nem akarok most látogatókat fogadni. Ha meggyógyultam szívesen látlak titeket" akkor nem mentek volna el. Ha nem szóltál csak magadban puffogtál, akkor a te hibád.
Most pedig valaki azt mondta, hogy légyszi ne gyertek be, mert lábadozó van. Mi ezzel a gond? Mi ebben a sértés? Mi ebben a megalázás? Szerintem ez teljesen természetes.
Szerintem te teljesen másért borultál ki. Gondolom problémák vannak a férjeddel. De akkor a probléméákat vele kell megbeszélni és vele kell megoldani, nem harmadik félre mérgeskedni.
Kedves utolsó válaszoló!
Na látod itt a probléma,amikor én beteg voltam mondtam a férjemnek,hogy ne jöjjenek a barátai,szerintem neki kellet volna szólni a haveroknak,hogy bocs,de most egy ideig ne jöjjetek.Erre az volt a válasz,hogy mégis jöttek a haverok családostól,gyerekestől stb.Amikor én mennék egy hangsúlyozom egészséges gyerekkel akkor én legyek tekintettel másokra.Igazad van valóban a férjemmel van a problémám,méghozzá az,hogy elvárja,hogy MINDÍG én igazodjak másokhoz.Erre szeretném a figyelmét felhívni,először nem hisztiztem,de most már nagyon ki vagyok ezek miatt,miért különb a más felesége mint a sajátja.Miért mindíg az van amit ő akar.Ők idejöhetnek ha nekik úgy tetszik én meg takarodjak,ha nekik úgy tetszik.Én biztos hazajöttem volna,ha a férjemet és a gyereket elküldik valahonnan az én barátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!