Van itt olyan akinek az új párja nem akart gyereket, mert neki van már?
Ha neked ez így jó, mert te sem akarsz, akkor nincs ezzel probléma.
Ha te viszont szeretnél, ő meg nem szeretne már soha több gyereket, akkor viszont jobb, ha olyan pár után néztek, akivel ebben a fontos dologban egy hullámhosszon vagytok, mert tapasztalatból mondom különben nem lesz jó vége a kapcsolatotoknak és bánni fogjátok az "elvesztegetett" időt. 29N
Sajnos én is elváltam, de nekem még nincs...Nagyon félek, hogy ez be fogja árnyékolni a kapcsolatunkat...szenvedek nagyon...
Nem nagyon tudom megbeszélni vele, kitér előle...
Én akartam gyermeket, ő nem. Neki már volt kettő az előző házasságából. Szerettük egymást, és néha úgy tűnt, bele is ment volna a közös gyerek projektbe, de láttam rajta, hogy nem szívből akarja, és csak teher lett volna neki. És lehet életem végéig hallgathattam volna, hogy minden miattam van.
Azóta már szétváltunk. Én azt mondom, hogy csak abban az esetben szabad közös gyereket vállalni, ha mindkét fél tiszta szívből akarja. Egy gyerek nem játék. És azt mondom Neked, ha Te szeretnél gyereket (úgy, ahogy én), keress egy olyan társat, aki szintén ugyanezt akarja. Remélem nekem is sikerül végre megtalálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!