Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova menjek? A szüleim kidobta...

Hova menjek? A szüleim kidobtak, és most is u. nővéremnél vagyok. (bőv. Lenn. )

Figyelt kérdés
Hova menjek? az anyám kidobott, apám meg nem foglalkozik velem. Semelyik rokonom nem tud eltartani, és a koleszt meg nem tudnám fizetni. (ne kérdezzétek miért dobtak ki... ezt én sem tudom, pedig kitűnő tanuló vagyok, és nincs rám panasz.) Mennyi szokott lenni a kolesz, vagy mit ajánlatok?
2010. márc. 10. 19:02
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/310 anonim ***** válasza:
95%
Haho irnal valamit?legalabb holnap? a bekescsabai valaki segiteni akart neked!!!Te meg valaszolni se valaszolsz,jobb lesz ha visszatolod a kamu popsid a gep ele kicsim,mert a vegen mar senki nem fog segiteni,ha egyaltalan kell segitseg!
2010. márc. 10. 22:41
 132/310 anonim ***** válasza:
95%

de jót nevettem:D

Mikor beírtam 8kor, kb fél óra alatt lement 60%körülre a válasz hasznossága, most meg már 80.. hajaj.. így múlik el a világ dicsősége:D

2010. márc. 10. 22:49
 133/310 anonim ***** válasza:
82%
Nem gondoljátok, hogy a válaszokat olvasva élvez el???
2010. márc. 10. 22:55
 134/310 anonim ***** válasza:
87%
Jaja,lehet:-D De nekem van egy jobb otletem,szerintem cak bevan hisztizve,hogy nem mehet oda ahova akar,es ezert talalta ki ezt a kerdest,mert le akar lepni otthonrol,es tudta,hogy itt lenne olyan aki ugyis befogadna a szegeny artalan kislanyt,csak kesobb derultek ki a kis turpissagai!a kis hamisunknak,pedig en mar komolan konnyeztem is miatta ugy sajnaltam a kis kamu hatsojat!!!
2010. márc. 10. 23:22
 135/310 anonim ***** válasza:
100%
Végig olvasva ezt a 14oldalt rájöttem arra hogy vannak még érző jóhiszemű emberek!!
2010. márc. 10. 23:23
 136/310 anonim ***** válasza:
100%
Milyen segitseg????:-)))Ez akkora kamu, mint a haz:-)Csak azt nem ertem, hha valaki kamuzni akar, miert nem egy szorakoztato temat vet fel, miert ilyen uncsit.De ugy nez ki, hogy a nep jol szorakozik:-)Most vannak a nagy leugatasok, aztan majd holnap visszajon a kerdezo, kitalal vmi baromsagot, h miert nem tudott este irni, aztan jon a masodik felvonas, mert megint mindenki be lesz zsongva, mindenki segiteni akar majd, o meg majd rohog a kepernyo elott.:-)
2010. márc. 10. 23:27
 137/310 anonim válasza:
85%

Hát én végignyálaztam a-tól z-ig,de hogy ez meeekkora kamu!

Normális kérdést kiírni már nem divat?

Komolyan felb.sz!

Jópár kérdést tudnék mondani ami a napisz..ra meg hasonló gyp-s oldalakra való.Sztem nem azért van ez az oldal hogy ilyen hülyeségekkel legyen tele!

2010. márc. 10. 23:27
 138/310 anonim ***** válasza:
62%
De miért gondoljátok,hogy kamu? Nem írta,hogy az lenne! Az meg,hogy nem válaszol,még nem bizonyíték! Ennyi bajjal a nyakamon én se ülnék egész este a gép előtt! Ha meg támadnak,én is lelécelek szó nélkül! (lásd:kamu gyanúsítás) Nincs rá alapotok,hogy nem igaz,tehát én hiszek neki! Nem kell egymás alá adni a lovat a válaszolóknak! Egy 24 éves lány
2010. márc. 10. 23:30
 139/310 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt tűnt kamunak, hogy akárki kérdezte, nem tudott normálisan válaszolni, marha szűkszavú volt, és rébuszokban beszélt.
2010. márc. 10. 23:40
 140/310 anonim ***** válasza:
93%
Ez egy rohadt nagy kamu osztom a 20:00-ás válaszoló véleményét. Nehogy már a nővéred ne tudjon befogadni.... Máshol havi 80000 Forintból él 4-6 ember, ti meg ketten nem tudtok kijönni x összegből, és persze tegyük hozzá, hogy a nővérednek kell, hogy legyen jövedelme, hisz a lakást fenn kell tartani valamiből.
2010. márc. 10. 23:53
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!