Hova menjek? A szüleim kidobtak, és most is u. nővéremnél vagyok. (bőv. Lenn. )
Én csak azt tudom, hogy k.va sz@r érzés, ha bajban vagy, és banális apróságok miatt nem hisznek neked. Mint egy nyomozó, esküszöm. Azok ugranak így rá az emberre a filmeken, hogy ha másképp fújja ki az orrát, mint az előző nap, már gyanús, máris nem mond igazat.
Higgyétek el, ilyen helyzetben az ember nem azon gondolkodik, hogy bőbeszédű válaszokat írjon minden kérdésre, hanem örül, ha egyáltalán megtalálja a billentyűket. Meg amúgy sincs egy standard viselkedési mód, amitől ha eltér, akkor hazudik...ti meg ezt próbáltátok elhitetni egymással...ezt mondta, akkor hazudik, azt nem mondta, akkor hazudik...ez nem így megy. S ráadásul kezdett már ez elharapózni, mert egymást hergeltétek alaptalanul.
Egyikünk sem nyomozó vagy bíró. Hinni kell neki, amíg be nem vallja az ellenkezőjét vagy nem bukik egy hatalmasat. De eddig még nem tette egyiket sem, tehát ne bántsuk tovább ezzel.
Jó éjt mindenkinek, és én is kíváncsi vagyok a holnapra. De mint mondtam, ha nem kér innen segítséget, nem fogom elítélni akkor sem, mert meglehet rá az ezerféle oka, és hinni fogok neki továbbra is.
24
ma 00:20 írta
"Arra meg nem gondoltatok, hogyha a kislany tenyleg 13 eves akkor este 9-kor mar lovik a pizsit es azert nem irogat? Szerintem csak akkor kiabaljuk, hogy kamu, ha holnap se ir.
En is szivesen segitenek egyebkent, de egy masik kontinensen elek..:("
persze lövik a pizsit, az a nem létező nővér aki elvileg ki akarja pár nap múlva tenni az utcára. ha így lenne akkor nem hiszem h foglalkozna avval is h időben lefeküdjön.. eleve ez elképzelhetetlen és gyanús volt, hogy az anyja kiteszi, a nővér ugyan befogadja, de pár nap múlva kitenné az utcára úgy h kaját se adna neki. na most ha eleve kitenné az utcára és annyira nem törődne vele, akkor egyáltalán minek fogadná be? gondolkodni kellene emberek.
00:35
"Ja, és nem a nővére, hanem az UNOKAnővére! Unokatestvérek! "
A kérdésben unokanővért írt, de a válaszában már nővért. (+ ha valóban bajban lett volna, nem írt volna ilyeneket h nem akar gyámügyhöz menni, nem tudja h van e rokona aki befogadná, utcára se akar menni stb. ha tényleg gondban lenne már átgondolta volna a helyzetét) 99% h kamu, de utolsó: oké ha a végsőkig kitartasz, ilyen is kell, mert még mindig van minimális esély h igaz.
1:33, pont olyanokat írtál, ami azt bizonyítja, hogy NEM kamu. Már elköszöntem, de miattad érdemes volt még visszajönnöm, mert annyira érdekesnek találtam azt, hogy amivel érvelni próbáltál, azok pont az ellenkezőjét bizonyítják. Kifejteni most hosszú, beleborulok a billentyűzetbe az álmosságtól, de tudom, hogy miről beszélek.
Jó éjt.
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!