Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova menjek? A szüleim kidobta...

Hova menjek? A szüleim kidobtak, és most is u. nővéremnél vagyok. (bőv. Lenn. )

Figyelt kérdés
Hova menjek? az anyám kidobott, apám meg nem foglalkozik velem. Semelyik rokonom nem tud eltartani, és a koleszt meg nem tudnám fizetni. (ne kérdezzétek miért dobtak ki... ezt én sem tudom, pedig kitűnő tanuló vagyok, és nincs rám panasz.) Mennyi szokott lenni a kolesz, vagy mit ajánlatok?
2010. márc. 10. 19:02
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/310 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is. Beszéljétek meg.- Biztos nem haragszik, csak hirtelen felindulásból mondta.
2010. márc. 11. 17:33
 212/310 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

"és ő meg mondta: sajnálja amit tett, és hogy kidobott, nem hitte, hogy ennyire a szívemre veszem, én meg mondtam neki, anya, ezt akkor kellett volna átgondolnod, mikor kidobsz. szóval most pár napig nem szeretnék hazamenni, majd ha teljesen vége."

Nna... Zavar itt engem egy-két dolog.. A mama nem gondolta volna, hogy gyermeke ennyire a szívére veszi azt a bizonyos kidobást... Arra nem gondolt senki, hogy az érzelmeken kívül nemcsak este volt, hanem jéghideg éjszaka is következett? Nem törődött azzal, hogy a kislány esetleg komoly veszélynek teszi ki magát az utcán késő este egyedül?

Na és erre mi a gyerek válasza? Anyukám, eredj a fenébe, legalábbis egy darabig, megbüntetlek azért, amit (esetleg) velem tettél!

Hát nem értem ezt a dolgot.

Szülő is vagyok, gyerek is, ha nem is 13 éves...

Itt valami nem stimmel! Nővérem, unokanővérem, bánja is hirtelen a mamám de nem azt amit valójában bánnia kellene, én meg feltételeket szabok, hát neeeeem...

Kislányom ha azt akarod, hogy valóban higgyenek neked, meséld el azokat a részleteket is, amiket nagyokosan kihagytál ebből a szinte tragikomikus történetből, légyszíves, ha azt akarod, hogy valószerűnek tűnjön ez az egész história!

2010. márc. 11. 18:12
 213/310 anonim ***** válasza:
91%
Hat kedves kerdezo,hat neked aztan van bor a kepeden,mar megbocsass,meg te szabod meg a dolgokat?Kulonben is anyukad,nem ugy ertette,hogy takarodj el!Egyszer nekem is ezt mondtak,de en megsem mentem el,hulye lettem volna!Ki mondhatja meg nekem,hogy en menjek el,ha egyszer a sajat csaladom hazaban vagyok???(En mar onalloan elek,de ez most nem lenyeg).Anyukad csak felidegesedhetett,mert nem akarja,hogy ribanc legyel,es csak jot akart neked,gondolom nem akarja,hogy legkozelebb,Aidsesen,chlamydiasan,hpvsen,vagy eppen terhesen menjel haza,es szerintem nem ker sokat!!!!!
2010. márc. 11. 18:17
 214/310 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan!↑
2010. márc. 11. 18:34
 215/310 A kérdező kommentje:

nem akarom anyát otthagyni, mert nagyoin szeretem :'(:'(:'(

szóval ma még tanuljon, és majd haza megyek.

2010. márc. 11. 18:40
 216/310 anonim ***** válasza:
60%

Mi????

Anyád tanuljon????

Na menj a pics@ba.Te egy hálátlan kis dög vagy.

És le lehet pontozni

2010. márc. 11. 18:43
 217/310 A kérdező kommentje:
nem én dobtam ki a saját gyerekemet. és értelmetlen válaszokat nem kérek.
2010. márc. 11. 18:44
 218/310 anonim ***** válasza:
84%
Csak emlékezz, erre a mondatodra 20 év múlva, amikor a saját gyerekedtől kapod ezt vissza.
2010. márc. 11. 18:45
 219/310 anonim ***** válasza:
100%

Mondd csak, kislány...

Meg akarod leckéztetni anyukádat?

És egyébként te soha nem válaszolsz az itt feltett, esetleg neked kényelmetlen kérdésekre?

Így ne csodálkozz, ha kétségbe vonják a szavahihetőségedet... Próbálj meg rendesen és egyenesen válaszolni azoknak, akik törődnek veled, és ne beszélj mellé! Ezzel csak magadnak ártasz. Azt fogod elérni, hogy senki sem hisz neked. A végén már anyukádat fogják sajnálni!

2010. márc. 11. 18:50
 220/310 anonim ***** válasza:
92%
Tovabbra is azt mondom, hogy kamu.Te meg, 24 eves lany, buszke lehetsz magadra, ugy vag az eszed, mint a borotva.:-)(hacsak nem te vagy tenyleg a kerdezo)Az szted bizonyitek, hogy idejon, es benyog vmi marhasagot?Ha mar itt tartunk, o meg egy "koszi"-t irhatna azoknak, akik segiteni akartak neki.(Persze, csak csendben, kisbetukkel:-))
2010. márc. 11. 18:51
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!