Hova menjek? A szüleim kidobtak, és most is u. nővéremnél vagyok. (bőv. Lenn. )
A kérdező kommentje:
"és ő meg mondta: sajnálja amit tett, és hogy kidobott, nem hitte, hogy ennyire a szívemre veszem, én meg mondtam neki, anya, ezt akkor kellett volna átgondolnod, mikor kidobsz. szóval most pár napig nem szeretnék hazamenni, majd ha teljesen vége."
Nna... Zavar itt engem egy-két dolog.. A mama nem gondolta volna, hogy gyermeke ennyire a szívére veszi azt a bizonyos kidobást... Arra nem gondolt senki, hogy az érzelmeken kívül nemcsak este volt, hanem jéghideg éjszaka is következett? Nem törődött azzal, hogy a kislány esetleg komoly veszélynek teszi ki magát az utcán késő este egyedül?
Na és erre mi a gyerek válasza? Anyukám, eredj a fenébe, legalábbis egy darabig, megbüntetlek azért, amit (esetleg) velem tettél!
Hát nem értem ezt a dolgot.
Szülő is vagyok, gyerek is, ha nem is 13 éves...
Itt valami nem stimmel! Nővérem, unokanővérem, bánja is hirtelen a mamám de nem azt amit valójában bánnia kellene, én meg feltételeket szabok, hát neeeeem...
Kislányom ha azt akarod, hogy valóban higgyenek neked, meséld el azokat a részleteket is, amiket nagyokosan kihagytál ebből a szinte tragikomikus történetből, légyszíves, ha azt akarod, hogy valószerűnek tűnjön ez az egész história!
nem akarom anyát otthagyni, mert nagyoin szeretem :'(:'(:'(
szóval ma még tanuljon, és majd haza megyek.
Mi????
Anyád tanuljon????
Na menj a pics@ba.Te egy hálátlan kis dög vagy.
És le lehet pontozni
Mondd csak, kislány...
Meg akarod leckéztetni anyukádat?
És egyébként te soha nem válaszolsz az itt feltett, esetleg neked kényelmetlen kérdésekre?
Így ne csodálkozz, ha kétségbe vonják a szavahihetőségedet... Próbálj meg rendesen és egyenesen válaszolni azoknak, akik törődnek veled, és ne beszélj mellé! Ezzel csak magadnak ártasz. Azt fogod elérni, hogy senki sem hisz neked. A végén már anyukádat fogják sajnálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!