Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova menjek? A szüleim kidobta...

Hova menjek? A szüleim kidobtak, és most is u. nővéremnél vagyok. (bőv. Lenn. )

Figyelt kérdés
Hova menjek? az anyám kidobott, apám meg nem foglalkozik velem. Semelyik rokonom nem tud eltartani, és a koleszt meg nem tudnám fizetni. (ne kérdezzétek miért dobtak ki... ezt én sem tudom, pedig kitűnő tanuló vagyok, és nincs rám panasz.) Mennyi szokott lenni a kolesz, vagy mit ajánlatok?
2010. márc. 10. 19:02
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/310 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem írod le pontosan mi történt? Mert így....
2010. márc. 11. 18:55
 222/310 anonim ***** válasza:
91%

Hát figyelj kicsi lány..

13évesen nem vagy abban a helyzetben,hogy válogass..

Édesanyád megkért hogy menj haza erre te még kínzod??

Gondold Magad Édesanyád helyébe..

te mit csinálnál ha nem menne haza a lányod??

Örülj hogy hazahívott és nem kell otthonba menned

Mert az unokanővérednél nem maradhatsz ugyebár

szóval tünés haza!

18/L

2010. márc. 11. 19:23
 223/310 anonim ***** válasza:
88%

A kérdező kommentje:

"nem akarom anyát otthagyni, mert nagyoin szeretem :'(:'(:'(

szóval ma még tanuljon, és majd haza megyek."

Mi az hogy majd hazamész??

18/L

2010. márc. 11. 19:25
 224/310 anonim ***** válasza:
100%
utolsónak igaza van. meg azon is gondolkodj el, hogy mivel kiskorú vagy, a rendőrökkel is hazavitethetne, ha akarna. és köszönd meg szépen, hogy nem tesz ki ennek...szóval visszább az arcból...
2010. márc. 11. 19:25
 225/310 anonim ***** válasza:
100%
Hát én komolyan nem értelek kedves kérdező! Egyszer panaszkodsz hogy anyád kidobott, stb stb, most meg azt magyarázod itt hogy nem mész haza, mert bűnhődhet pár napig... Csak tudnám miért van ekkora arcod! Tudod el kellene gondolkodni azon hogy mit csinálsz, mit mondasz és legfőképp azon hogy MIT AKARSZ!!!
2010. márc. 11. 20:11
 226/310 anonim ***** válasza:
76%
Huha vannak itt ám indulatok.......
2010. márc. 11. 20:11
 227/310 anonim ***** válasza:
89%
Ha ilyen kis k.öcsög vagy anyáddal, akkor nehéz elhinni, hogy jó gyerek voltál! Mert ugye írtad, hogy soha nem volt rád panasz! Vagy mégis? Amúgy most nővéred van, vagy unokanővéred? Mert mindig mást írsz!
2010. márc. 11. 20:32
 228/310 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkoris kamu!
2010. márc. 11. 20:39
 229/310 anonim ***** válasza:
87%
Hát sajna úgysem fog kiderülni, hogy kamu e vagy sem!
2010. márc. 11. 20:47
 230/310 anonim ***** válasza:
90%

A "szülő is vagyok, gyerek is vagyok" ... vagyok.

Most már vagy negyedszer írok, mert ha nem is kamu ez az egész, akkor is sántít itt valami.

13 éves békéscsabai kislány, válaszolj rendesen és értetően a feltett kérdésekre, légyszíves.

Az az ötlet pedig, hogy anyukádat úgymond "megleckézteted", hogy főjön egy darabig a saját levében, annyira antipatikussá tesz téged (az összes többi ellentmondással egyetemben), hogy van egy olyan sanda gyanúm, hogy ebben az egész vitában most már csak te lehetsz a vesztes.

Nagyon sok jóindulatú tanács és segítőkészség mutatkozott meg ezeken az oldalakon.

Kár, hogy semmit nem fogadtál meg belőlük. Magad ellen hangoltad azokat is, akik eredetileg sajnáltak, és segítőkészeknek mutatkoztak.

Nagyon gyerekes és éretlen vagy a korodhoz képest, sajnos.

Most aztán lehet lepontozni. Többször is írtam, de egyre szkeptikusabb leszek.

Sajnálom.

2010. márc. 11. 21:34
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!