Hova menjek? A szüleim kidobtak, és most is u. nővéremnél vagyok. (bőv. Lenn. )
én meg biztos vagyok benne h kamu.ha velem netalán ez előfordulna h anyukám azt mondaná h takarodjak innen annak csúnya oka lenne, és ha mondaná akkor se jönnék el..vagy ha nagyon azt akarná akkor sírva kérnék bocsánatot a kiscsaj is mondta h nagyon szereti de azért had tanuljon..Aztán pedig eddig jó anya volt.ép elméjű ember nem mond ilyet.én kiskoromban kaptam nagy nagy pofonokat volt mikor a hajamat is megcibálták akkor persze összedőlt a világ és rettenetesen mérges voltam DE SOHA nem mondtam volna azt h eddig jó anya volt...többször mondtak nekem is h tűnj a szemem elől de az h elmenyjek? szenvedtessem a saját szüleim? ne viccelj már. a másik pedig...ha ez tééényleg előfordulna és lenne egy rokonom aki befogad akkor biztos nem az lenne a dolgom h ide feltegyem a kérdést és "válaszoljak" hanem a kedves rokonnal próbálnék bezsélni h mi legyen és h beszéljen a szülőkkel. ha meg anyám felhívna h menyjek haza( azt meg nem veszem be h van olyan anya aki azt gondolná h nem veszi a szívére) akkor sírva mennék haza és anyukám nyakába ugranék h bocsásson meg nekem...mert ugye ok nélkül nmem küld el az állítólagos jó kedves anyuka.és azt se hiszem el ha a kislány bejelenti h hol van és nem megyek haza akkor az anya nem megy el érte h már pedig de hazajössz kislányom.remélem tudod ezért egy nagy pofon járna.az apjáról nem is beszél... ha az édesanya azt mondja a gyereknek h mennyen el nem hiszem el h az apuka szó nélkül hagyja.. és kislány mennyi idegen ember aggódott érted és próbált sőt akart segíteni befogadtak volna de te egy köszönömöt se bírsz kinyögni és nem válaszolsz csak egy egy szavas mondaokban.ha velem történt volna ez a végső elkeseredésemben jöttem volna tanácsokat kérni és akkkor is jól leírtam volna mindent a-tól z-ig és midnen kérdésre rendesen válaszoltam volna.úgyhogy ne hazudozzál már.ha unatkozol nézzél mesét. vagy tegyél fel olyan kérdést ami azért ennyire nem komoly.Kitudja hány gyerek szenved ilyenek miatt.te meg viccet csinálsz belőle.és az ilyenek miatt nem hiszik el ha valaki tényleg valósan kérdezi.csak gratulálni tudok
18L
Egyet értek az előttem szólóval!
16/L
Sajnos màra odàig jutottam, hogy azt sem hiszem el, hogy a kérdező egyàltalàn elolvassa az összes hozzàszólàst. Ahhoz türelem, és némi intelligencia is kellene. Az időnként közbevetett egy-két szavas vàlaszok igencsak arra mutatnak, hogy màr őt sem érdekli a dolog.
Elég lenne annyit mondania, hogy "minden ok, itthon vagyok", ahhoz hogy ez az àldatlan és lassan a sajàt levébe fùló téma befejeződjék. Dehàt... Valami nagy baj van itt az őszinteséggel, és főleg a felelősségvàllalàssal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!