Hova menjek? A szüleim kidobtak, és most is u. nővéremnél vagyok. (bőv. Lenn. )
Kislány ne kamuzz ennyit,mert még Isten vissza adja neked.
Kicsit gondoljunk már bele:
Az u.nővérének nincs pénze eltartani,de gépe.nete az van meg most még plusz napokig ott lesz,de még sosorhatnám azokat amikkel lebukott a kiskamuláda.
a 24 éves embernek pedig azt üzenem,hogy ne mi kérjünk bocsánatot szerintem,hanem ő.ennyi.
Hova ragozzátok még? VILÁGOS ELEJÉTŐL FOGVA HOGY NEM IGAZ,erre itt adjátok alá a lovat,holott napok óta nem válaszol ide,csak röhög a markába a sok okoskodó komin :DDD
tiszta cikik vagytok :DDD
én 16 évesen elköltöztem othonról szülői invitálás nélkül...
és barátomnál laktam egy albérletben aztán gyűlt a pénz valahonnan... és vettünk egy házat akkorra már volt saját állásom neki is és szépen elkezdtük épitgetni és a szomszédom lett ...
csak egy tanács a gyámügyhöz vagy hova ne menj inkább lakj unokanővéreddel mittomén amig nem lesz állásod onnan pedig már van valami esélyed hogy saját lakás vagy akármi :)
sok sikert ;)
Gecc vicces h néhányan még mindig adják a tanácsokat..xD
A kispisis meg jót röhög otthon,hogy beszo_atta a népet.
büszke lehetsz magadra bizt nagyon unatkozhatsz kockulás helyett tölthetnéd mással is az idődet,tedd fel a kérdést máshogy hátha megdöntjük a válasz rekordot xDD
Nem merem kitenni a Kiszel Tündéset mert tuti hogy rohanna vele a tv-be:D
De vicces lenne ha kitenné valaki!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!