Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova menjek? A szüleim kidobta...

Hova menjek? A szüleim kidobtak, és most is u. nővéremnél vagyok. (bőv. Lenn. )

Figyelt kérdés
Hova menjek? az anyám kidobott, apám meg nem foglalkozik velem. Semelyik rokonom nem tud eltartani, és a koleszt meg nem tudnám fizetni. (ne kérdezzétek miért dobtak ki... ezt én sem tudom, pedig kitűnő tanuló vagyok, és nincs rám panasz.) Mennyi szokott lenni a kolesz, vagy mit ajánlatok?
2010. márc. 10. 19:02
 261/310 anonim ***** válasza:
100%
*de NE sértegessen...
2010. márc. 13. 16:10
 262/310 anonim ***** válasza:
100%

Zárjátok le ezt a témát és inkább keressétek meg és válaszoljatok az én kérdésemre!Ami így szól:

Megtudtam hogy Kiszel Tünde az anyám!Most mit csináljak?:D

Ne itt válaszoljatok!:D

2010. márc. 13. 16:19
 263/310 anonim ***** válasza:
100%

Jaj védjük már szegény "kislányt".. egyem a kicsi szívét, de rossz lehet most neki.Tényleg csak a hülyének nem esik le hogy hazugság...

Meg miért törvényszerű az, hogy ha kamukérdést teszünk fel, a végére odaírjuk h tényleg csak kamu volt? Én még ugyan ilyet nem csináltam,de ha belemennék,tuti nem írnám ide h bocs hazudtam. Szóval ezt nem lehet állítani h a valós és kamu kérdések feltevői 1-1 séma alapján "készültek".

13 évesen 100 hogy nem egy ilyen honlapon kér segítséget, egy normális beállítottságú kislány ilyenkor valakinek a vállán sírja ki magát.. ugyan már.. most már tényleg hányingerem van ettől a szarkavarástól.

Részemről a téma befejezve, csak annyit üzennék a kedves kérdezőnek, hogy álljon a tükör elé, és köpje szembe magát azért,amiért aljas módon kihasználva más jóhiszeműségét,és segítőkészségét ilyet mert kitalálni.Az efféle embereknek remélem egyszer visszanyal a fagyi.

Azért mégis 1 pozitívumot látok:a fejleményeket figyelvén meglepődve vettem tudomásul hogy igenis akadnak még rendes emberek.

"20:00"

2010. márc. 13. 20:10
 264/310 A kérdező kommentje:
eez nem kamu.
2010. márc. 13. 21:13
 265/310 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ha nem kamu, akkor kérd ki magadnak! Legyél fölháborodva, hogy nem hisznek neked! ÍRJ RÉSZLETEKET!

De mivel ezt már sokszori kérésre sem tetted meg, biztos vagyok benne, hogy kamu volt!

Ez van!

2010. márc. 13. 21:18
 266/310 anonim ***** válasza:
11%
Kérlek írj valamit, én hiszek neked! Kérlek!
2010. márc. 13. 21:29
 267/310 anonim ***** válasza:
100%
Najó menjünk a 400 kommentre!:D
2010. márc. 13. 21:57
 268/310 anonim ***** válasza:
91%
Jaj anyám,miért nem látod be végre, hogy nincs igazad és ez az egész sztori nem igaz? Mit könyörögsz neki? Most is mit írt a kis csaj? "eez nem kamu" Nos ismét bőbeszédű volt a drága! Ne égesd már magad azzal, hogy itt könyörögsz!!! Ide már csak te írsz, meg azok, akik a tudtodra akarják adni, hogy KAMU!!! Miért égeted magad és mit foglalkozol ezzel az egésszel? Hagyd a francba! Te vagy egyedül, aki még abba reménykedik, hogy igazat írt! Nem igaz itt semmi!
2010. márc. 13. 22:01
 269/310 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ahogy látom még oltogatni is van kedved másokat! Aki leírta az ellenérveket, az is csak téged akar leállítani, hogy hagyd már ezt a nyomorékot és ne te legyél az, aki miatt jót röhög a monitor előtt! Sokan értékelik a segítőkészséged, de ez már túlzás egy kicsit! Nem létező dologban akarsz segítséget nyújtani!
2010. márc. 13. 22:08
 270/310 anonim ***** válasza:
74%
Tiszta szívvel teszem, lehet hogy ez valakinek égetés. Nem tudom. Ha kamu akkor nem én játszok a sorsommal.
2010. márc. 13. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!