Hova menjek? A szüleim kidobtak, és most is u. nővéremnél vagyok. (bőv. Lenn. )
Zárjátok le ezt a témát és inkább keressétek meg és válaszoljatok az én kérdésemre!Ami így szól:
Megtudtam hogy Kiszel Tünde az anyám!Most mit csináljak?:D
Ne itt válaszoljatok!:D
Jaj védjük már szegény "kislányt".. egyem a kicsi szívét, de rossz lehet most neki.Tényleg csak a hülyének nem esik le hogy hazugság...
Meg miért törvényszerű az, hogy ha kamukérdést teszünk fel, a végére odaírjuk h tényleg csak kamu volt? Én még ugyan ilyet nem csináltam,de ha belemennék,tuti nem írnám ide h bocs hazudtam. Szóval ezt nem lehet állítani h a valós és kamu kérdések feltevői 1-1 séma alapján "készültek".
13 évesen 100 hogy nem egy ilyen honlapon kér segítséget, egy normális beállítottságú kislány ilyenkor valakinek a vállán sírja ki magát.. ugyan már.. most már tényleg hányingerem van ettől a szarkavarástól.
Részemről a téma befejezve, csak annyit üzennék a kedves kérdezőnek, hogy álljon a tükör elé, és köpje szembe magát azért,amiért aljas módon kihasználva más jóhiszeműségét,és segítőkészségét ilyet mert kitalálni.Az efféle embereknek remélem egyszer visszanyal a fagyi.
Azért mégis 1 pozitívumot látok:a fejleményeket figyelvén meglepődve vettem tudomásul hogy igenis akadnak még rendes emberek.
"20:00"
Kedves kérdező!
Ha nem kamu, akkor kérd ki magadnak! Legyél fölháborodva, hogy nem hisznek neked! ÍRJ RÉSZLETEKET!
De mivel ezt már sokszori kérésre sem tetted meg, biztos vagyok benne, hogy kamu volt!
Ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!