Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova menjek? A szüleim kidobta...

Hova menjek? A szüleim kidobtak, és most is u. nővéremnél vagyok. (bőv. Lenn. )

Figyelt kérdés
Hova menjek? az anyám kidobott, apám meg nem foglalkozik velem. Semelyik rokonom nem tud eltartani, és a koleszt meg nem tudnám fizetni. (ne kérdezzétek miért dobtak ki... ezt én sem tudom, pedig kitűnő tanuló vagyok, és nincs rám panasz.) Mennyi szokott lenni a kolesz, vagy mit ajánlatok?
2010. márc. 10. 19:02
 291/310 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg kamu, de akár az, akár nem, már tuti nem fog írni, mert ha kamu, akkor nem fogja ideírni, hogy na jó, lebuktam, inkább úgy tesz, mintha meg sem kérdezte volna. Ha meg valami csoda folytán mégsem kamu, akkor sem fog írni, mert elég buta szegény, aztán arra meg már rájött, hogy a probléma kifejtése meghaladja a képességeit.
2010. márc. 15. 10:13
 292/310 anonim ***** válasza:
82%
Tegyünk feljelentést és akkor megtudjuk.
2010. márc. 15. 11:10
 293/310 anonim ***** válasza:
85%

Szentem már elérte amit akart,minek írna??

Mindenki tudja,hogy kamu ezen nincs mit ragozni!!

Kihasználta a sok jószívű segítőkész embert,de majd ha tényleg bajban lesz,remélem senki nem segít majd neki,mert bunk*ság mást így kihasználni,mint ahogy ezt ő is tette..meg is érdemlik itt is sokan,hogy méég mindig nem hisznek neki,mondjuk ő jót mulat otthon rajta,gratula,nem tudom milyen szülei lehetnek,hogy így nevelték,vagy inkább szülőket sajnálom,hogy ilyen lányuk van,ha egyáltalán az vagy.

2010. márc. 15. 11:45
 294/310 anonim ***** válasza:
85%
10:13as teljesen egyetertek veled,valoszinuleg elegge durvan meghaladja a kepessegeit!Plusz egy ertelemes mondatot nem tud megfogalmazni!Na errol ennyit a kerdezonek meg annyit,hogy mar senkit nem erdekel mi van vele!!!Mivel megsem erdemelte ezt a sok segito valaszt amit kapott!Ha tehettem volna mar visszavonnam mindent amit irtam!Maradjon maganak! De ezt meg az elettol visszakapja rendesen!!!Igy jart!
2010. márc. 15. 11:46
 295/310 anonim ***** válasza:
22%

Azért gondoljátok át:

-ha igaz, mindössze 13 éves kamasz,

-olyan szülők nevelik, akik közül egyik (apa) nem törődik vele, a másik (anya) simán kirakja egy összetűzés után,

Ezek után mit várhatunk? Én inkább sajnálom.

2010. márc. 16. 21:22
 296/310 anonim ***** válasza:
27%

Majdnem letiltottak azért mert beírtam egy csomószor hogy kamu!!

De kamu akkor is!!

És szerintem aki ennyire mondja hogy nem kamu az vagy a kérdező maga vagy valaki aki szeretné hogy lepontozzák!

2010. márc. 16. 21:30
 297/310 anonim ***** válasza:
Hát hallod utolsó, én csodálom, hogy csak majdnem. Szerintem is kamu, de attól, hogy húszezerszer leírod, senki nem fogja neked jobban elhinni, és amúgy meg k*rva idegesítő volt.
2010. márc. 16. 21:41
 298/310 anonim ***** válasza:
Látom, nektek kamu akkor is, ha a fene fenét eszik. Még csak el sem gondolkodtok az ellenérveken. Ezt meg demagógiának hívják.
2010. márc. 16. 21:58
 299/310 anonim ***** válasza:
Jó ha nem kamu akkor meg feljelentést kell tenni mert ott ahol egy 13 éves gyereket kidobnak úgy hogy napokig nem megy haza ott valami nincs rendben!!
2010. márc. 16. 22:03
 300/310 anonim ***** válasza:
Ez igaz. Csak itt mi semmit nem tehetünk.
2010. márc. 16. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!