Kidobnád a gyereked, ha megtudnád róla, hogy meleg?
Nem tudom, ki találta ki ezt, hogy azzá válsz, amit látsz a tévében, de lehet hogy így van, mert elég sok itt az intoleráns, suttyó, Mónika-showba való egyed.
És ez a "ne előttem"... engem nemtől függetlenül zavar, ha előttem nyalják-falják egymást, meg amikor a pasik szinte megujjazzák a barátnőiket, annyira a seggükben van a kezük. Azt is egy csomó kisgyerek látja, pont szemmagasságban. De hagy lásson ilyeneket, legalább nem lesz b*zi.
Hogy lehet valakinek annyira elcsökevényesedett agya, hogy a melegek zavarják a mindennapi életében? Szánalmas.
Nem, nem tagadnám ki a gyerekem, ha meleg lenne. Viszont ha intoleráns lenne bárkivel szemben...
Eszembe sem jutna, hogy ne szeressem többé. Én akkor vagyok boldog, ha a fiam boldog. És ha a boldogságot egy másik fiú mellett találja meg, az engem nem zavarna egy cseppet sem. Biztos kéne pár nap, amíg felfognám, hogy mi van, de sosem bántanám ilyen miatt.
23/L
2 éves kisfiú anyukája
Úgy esett a dolog, hogy egy Édesanya leszbikus lányt szült, aki 14 évesen jött rá, hogy bizony soha az életben nem lenne képes fiúkat szeretni, a lányokhoz viszont testileg-lelkileg vonzódik.
Ezt a lányt az Édesanyja úgy nevelte, hogy a lány tudta, ha színt vall, rá mindig számíthat, de nem csak rá - az egész családra, sőt, a barátaira is. Miután ez a lány elmondta az Édesanyjának, bebizonyosodott, hogy jól gondolta: mellette állt, elfogadta, támogatta a nehéz időkben. Ez a lány normálisan élte tovább az életét, nem egyszerűen, ahogy annakelőtte - és nem érzi magát betegnek, abnormálisnak, nem kér mások szánalmából, hiszen éppen olyan "normális", mint mások, akik éppen heteroszexuálisak.
Ez a lány pedig én vagyok, "színvallásom" pedig 5 éve volt. Irigylésre méltó életem van, rengetegen tudják ezt rólam, de mindenki megért. Nincs pusmogás a hátam mögött, nincs sajnálat, megvetés.
Nem olvastam el az összes hozzászólást, rendesen beindított mindenkit ez a kérdés. A válaszom: semmiképpen nem tagadnám ki a gyermekemet, én személy szerint végtelenül szomorúan, de tudomásul venném, és ugyanúgy szeretném természetesen.
Igazából azért írok, mert egy-két hozzászólásban olvastam, hogy genetikailag így alakul az ilyen ember stb. és fontosnak érzem megjegyezni, hogy szerintem nem születik senki homoszexuálisnak, a családi háttere miatt lesz az.... vagy nem egészséges férfi-nő kapcsolatot lát a szüleinél: egyik durván elnyomja a másikat, vagy a szülő-gyerek kapcsolat torz, vagy elvált szülők gyereke, és meghasonlik a saját nemével, vagy alkoholista az egyik szülője és attól a nemtől undorodik meg.... sok eset van. Ez nem kizárólagosság, biztos van olyan is, akire a fentiek egyike sem igaz, és megbántani sem akarok senkit, én bárki konkrét esetet ismerek (környezetemből ill. akár a médiából), egynek se volt normális családi háttere. De ezért pláne nem elítélendőek, inkább betegségnek tartom az esetek nagy-többségében ezt.
00.07:Vannak emberek ,akik "erősebbek"lelkileg,meg vannak akik nem.
Ilyen egyszerű.
Ki, a tizedikről. Ha lent már kihűlt, hazavinném: a családban mindig jól jön egy hideg fejjel gondolkodó, hidegvérrel cselekvő, határozott ember (még ha kicsit merev is..).
A melegségben ugye a szülő szerepe, felelőssége fel sem merül, hogy esetleg őt dobjam ki?
(pedig 1-2 megnyilatkozásom/véleményem hallva a bzik pillanat alatt lehomofóboznának)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!