Kidobnád a gyereked, ha megtudnád róla, hogy meleg?
Én ki az biztos!
nem tagadnám ki, de onnantól nem lakhatna a lakásomban.
Ez olyan mintha azért dobnád ki mert mondjuk 6 ujja lenne a kezén. Vagy mert pösze lenne.
Ha ez a kérdés felmerül benned akkor minek akarsz gyereket?
örülök,hogy a 98%-otok egyértelmű nemmel válaszolt :)
lassan az emberek felfogják,hogy nem tehet az ember arról,hogy meleg.nekem is van egy ismerősöm,gimis és a divatbu.ziságtól messze áll!Ahogyan a melegek 80%-a!Semmiben nem különbözik,csak mást szeret :)
Bocsi,hogy így eltértem :)
Semmiképp nem dobnám ki a fiam/lányom ha bejelentené,hogy meleg,ez anyai,emberi kötelességem :)
"Ne dobd ki! Az anyja vagy, akkor is, ha meleg!"
Nem vagyok nő, nincs gyerekem.
"Természetesen nem, 100%-ban mellette állnék. Egyébként vannak meleg ismerőseim, és tök normálisak, mint mi... Nem is értem a kérdést."
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert sok helyen olvastam szülőktől, hogy pedig ők azonnal kitagadnák és kidobnák az utcára a meleg gyereküket. Ezért bátorkodtam feltenni eme kérdést, hogy megbizonyosodjak róla, hogy nem ők vannak többségben.
"az ember világnézete, erkölcsi meggyőződése 1000x fontosabb, mint a vér"
Te jó ég...
Világnézet? Erkölcsi meggyőződés? Amikor embereket égettünk máglyán, mert megvoltunk győződve arról, hogy máglyára való? Te jó ég...
"Annyi minden fura dolgot csinálnak az ágyban szóval szerinte ma szexualitás miatt kidobni valakit nevetséges!"
Igen. Ebben mélységesen egyetértek! Sajnos közeli tapasztalatból (szüleim) tudom, hogy bizony a heteroszexuális párkapcsolat is tud kellően gusztustalan lenni, hogy az ember gyomra forduljon fel. Így ennek fényében nem is értem az olyanokat, aki szó nélkül kidobná a gyerekét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!