Kidobnád a gyereked, ha megtudnád róla, hogy meleg?
Tökmindegy hogy kivel akar együttélni,viszont azt nem itthon teszi.
Tehát én bizony "kiteszem" a gyerekeimet,mihelyst nem elégszenek meg a délutáni találkozásokkal.
Hát igen,az a nagy anya mostanában,aki "elfogadja"hogy a gyermeke ferdehajlamú,lányokat molesztál,verekszik stb,mert az ő gyermeke.
Persze 30 évesen még eltartja,mert szegény gyerek,hát nincs olyan munka ami megfelelő,meg a főnökei mindig szivatják etc...
Lehet felhördülni,de vannak esetek,amikor bizony "el kell küldeni a gyereket"hogy észrevegye a helyét és a képességei határát.
Én viszont egyet értek vele-lehet lepontozni.Nő vagyok,igaz nem vagyok anya,kérdésre válaszolva én sem tenném ki a gyerekemet csak azért,mert meleg,de mindennek van egy határa.Amíg nem előttem teszi,addig nincsen vele gond,engem igen is zavarna,ha pl a házamban aludna a barátjával.
Egyébként őket sem kell mindig sajnálni,én ismerek egyet,az anyukája elfogadta,hogy meleg,csupán annyi kérése volt,hogy ne otthon az orra előtt b*zuljanak,a srác arra nem volt képes,hogy az anyukájának,aki elfogadta a másságát,ennyit betartson.A vége az lett,hogy a mamája nem bírta tovább(feltételezem az éjszakai zajokat)és inkább ő lépett le otthonról a barátjához.Ennyit erről.Azért szerintem minden dolognak 2 oldala van,mindkét félnek kell érte tennie valamit,hogy békesség legyen.Csak azért,mert meleg valaki,a szülőnek(és senki másnak)nem kötelessége eltűrni olyan dolgokat mellé,amit normál beállítottságú gyerekétől sem tűrne el.Lehet lepontozni...
12.16:
A tippjeid igencsak pontatlanok,nő vagyok,középkorú és már vannak gyermekeim.
Akiket nem kell sajnálni,mert következetessen lettek nevelne,tehát ismerik az itthoni szabályokat,ami pont mindannyiuk biztonságát szolgálja.
Amennyiben valamelyikük úgy gondolja,hogy ő más normák szerint akar élni,akkor bizony el kell költöznie,vagy netán a többiek költözzenek?
Szép dolog fiatalon nagyokat gondolni,de az élet nem így működik.
Pontosan,mint az elöttem író.
Tehát,ha egy gyerek "ráébred"arra,hogy ő homoszexuális,vagy csak szimplán szerelmes és úgy gondolja,hogy akkor most neki és a barátjának/barátnőjének "jogai" teremtődtek,akkor bizony azon jogokat a saját otthonukban kell már érvényesíteni.
A kérdező esetében úgy néz ki,a család megadta a testvér barátnőjének és gyermekének a "jogot" az ottélésre,otttartózkodásra,viszont a kérdező barátnőjének meg nem.Egyébként ez messze nem szeretet meg nem szeretet kérdése,más kérdés,hogy a kérdező valószínűleg a "nemszeretekengem"-mel tudja zsarolja a szüleit,hogy a barátjőjét "felvihesse.Ahelyett,hogy külön életet kezdenének,közös lakásban.Ettől még a szülei szeretét ugyanúgy bírhatná,persze a külön élet kényelmetlenebb lenne,az igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!