Mit tennél, ha megtudnád a ismerősödről/barátodról, hogy meleg?
átoperálnám magam!!!
vagy agyonverném mert hazudott!!!
Ha eddig nem sejtettem, akkor meglepődnék. Semmi egyebet nem tennék. Esetleg ha velem egynemű, megbizonyosodnék róla, hogy hozzám nem vonzódik. (Egyszerűen rákérdeznék.)
Ha mégis, akkor tisztáznám, hogy ezt én nem viszonzom, ha ő tud továbbra is a barátom lenni, részemről semmi nem változna. Egy barátság nem függ a szexuális identitástól.
Én megtudtam. Semmi se történt. Ha a barátom, elfogadom, ha nem akkor azzal is lehet bajom, hogy 42-es-e a lába! A legjobb barátom mióta ismerem, s elötte sem volt nála jobb. Meleg. Az ő dolga, így biztos nem hajt majd rám sosem! :) Remélem a párom sem kell féltenem tőle ;)
Sőt, ő sem ítél el, mert én hetero vagyok!
Azt gondolom kell egyfajta korlátoltság az embert ennek alapján megítélni!
Azon felháborodnék, ha gyerekeket molesztálna vagy animálszex kedvelő lenne... Elöbbi esetben magam jelenteném fel a fentiek tekintetében is.
Semmit.
Szertném tovább, mint barátomat, ahogy eddig.
Joga eldönteni, mit kezd az életével.
Attól függ, hogy derül ki, ha pletyka szinten csámcsognak róla?
vagy bevallja saját maga?
több esélyes a kérdés nem? lehet pozitiv és negativ oldala attól függ honnét nézzük?
ELFOGADÁS, ez legyen a végszó, tanuljuk meg ELFOGADNI a mások MÁSSÁGÁT!
J
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!