Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennél, ha megtudnád a...

Mit tennél, ha megtudnád a ismerősödről/barátodról, hogy meleg?

Figyelt kérdés
2007. nov. 6. 19:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
14%

átoperálnám magam!!!

vagy agyonverném mert hazudott!!!

2007. nov. 6. 19:57
 2/21 anonim válasza:
97%
megkerdeznem hogy igaz-e,ha maga bevallja becsulnem az oszintesegeert, semmikepp nem fordulnek el tole,hiszen ha a baratom akkor is baratom ha a sajat neme vonzza.nem lesz se jobb se rosszabb ember szerintem.
2007. nov. 6. 19:59
 3/21 anonim ***** válasza:
99%

Ha eddig nem sejtettem, akkor meglepődnék. Semmi egyebet nem tennék. Esetleg ha velem egynemű, megbizonyosodnék róla, hogy hozzám nem vonzódik. (Egyszerűen rákérdeznék.)

Ha mégis, akkor tisztáznám, hogy ezt én nem viszonzom, ha ő tud továbbra is a barátom lenni, részemről semmi nem változna. Egy barátság nem függ a szexuális identitástól.

2007. nov. 6. 21:44
 4/21 anonim ***** válasza:
98%

Én megtudtam. Semmi se történt. Ha a barátom, elfogadom, ha nem akkor azzal is lehet bajom, hogy 42-es-e a lába! A legjobb barátom mióta ismerem, s elötte sem volt nála jobb. Meleg. Az ő dolga, így biztos nem hajt majd rám sosem! :) Remélem a párom sem kell féltenem tőle ;)

Sőt, ő sem ítél el, mert én hetero vagyok!

Azt gondolom kell egyfajta korlátoltság az embert ennek alapján megítélni!

Azon felháborodnék, ha gyerekeket molesztálna vagy animálszex kedvelő lenne... Elöbbi esetben magam jelenteném fel a fentiek tekintetében is.

2007. nov. 7. 18:16
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Szertném tovább, mint barátomat, ahogy eddig.

Joga eldönteni, mit kezd az életével.

2007. nov. 13. 19:11
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
semmit ugyanúgy a barátom maradna:)
2007. dec. 10. 16:20
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Mit érdekel téged hogy az ismerősöd hová teszi éjszakánként a farkát??? Én nem szoktam az ismerőseim ágyában kutakodni, cserében elvárom hogy ők se foglalkozzanak az én szexuális életemmel!
2007. dec. 13. 20:31
 8/21 anonim ***** válasza:
90%
Ha velem egynemű ,(tehát nő) örülnék. :-) Ha férfi barátról van szó,akkor is minden rendben,addig amíg nem akarja elkapni a palimat.Vagy,ha biszex,és jöhetek én is,még jobb. :-) Az utolsó mondat,csak vicc volt,nem osztanám meg senkivel a párocskámat.
2007. dec. 14. 18:36
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy derül ki, ha pletyka szinten csámcsognak róla?

vagy bevallja saját maga?

több esélyes a kérdés nem? lehet pozitiv és negativ oldala attól függ honnét nézzük?

ELFOGADÁS, ez legyen a végszó, tanuljuk meg ELFOGADNI a mások MÁSSÁGÁT!

J

2007. dec. 21. 20:34
 10/21 anonim ***** válasza:
7%
Elmondanám neki az evangéliumot.
2008. febr. 6. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!