Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennél, ha megtudnád a...

Mit tennél, ha megtudnád a ismerősödről/barátodról, hogy meleg?

Figyelt kérdés
2007. nov. 6. 19:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy szeretném toább:-) Attól ő még ugyanaz az ember, aki eddig volt!!

Én spec szeretem a melegeket, ismerek párat, jó emberek.-) Aranyosak, humorosak és élvezik az életet:-)

2008. febr. 12. 17:49
 12/21 anonim válasza:
100%
semmit elfogadnám az ő magánügye de azért meglepődnék. s ha volna hajlamom nem kezdenék vele mert megronthatja a kapcsolatom vele.
2008. febr. 21. 19:01
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
Meglepődnék és valamennyire bizztos máshogy néznék rá.
2008. márc. 14. 12:44
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem változna semmi. Ugyanúgy szeretném, mint barátomat, maximálisan mellette állnék.
2008. ápr. 6. 22:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ez a legfontosabb: MINDENKIT, ismétlem, MINDENKIT úgy elismerni és elfogadni, AMILYEN. Nincs kivétel. Ha az én legjobb barátom meleg lenne, az számomra csak annyit jelentene, mintha azt mondaná, hogy 'jól érzem magam'. Semmi több. Az emberiség nagy baja a másik el nem fogadása, ezen kellene végre változtatni.
2008. ápr. 15. 17:09
 16/21 anonim válasza:
38%

Attól függ ha a te barátodról van szó akkor: \"természetes, nincs benne semmi, boldog akar lenni, ne nyomja el magában\"

Ha az én barátomról: \"Hát ezt azért nem gondoltam volna róla, más csávókat szop le és én még adtam neki puszit? fúj, manapság már mindenki buzi, de azért a gyerekek közelébe ne menjen!\"

2008. jún. 3. 11:31
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki, mert ez nyilván azt jelenti, hogy bízik bennem, és el meri mondani, amit (legjobb esetben) nem mindenkinek mond el az ember. Egyébként nem változna kicsit sem számomra, de azt óvatosan előre lefixálnám vele, hogy rólam ne álmodozzon, mert hiábavaló...
2008. dec. 3. 02:16
 18/21 anonim válasza:
100%
Az attól függ milyen nemü. Pl nekem lány létemre van egypár meleg barátom,nagyon megértőek, és jól tudunk szórakozni:). Ha meg a barátnőim közül akadna egy,akkor sem ítélném el.Nem azon áll egy baráti kapcsolat,hogy melyik nemhez vonzódunk.
2009. jan. 3. 22:36
 19/21 anonim válasza:
100%
Ha igazi barátom, és régóta jól ismerem, akkor valószínűleg be sem kellene vallania, mert tudnám... Ha mégsem, természetesen ugyanúgy szeretném, ez nálam nem is kérdéses. Sőőőőt... :)
2009. júl. 2. 18:07
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, ugyanúgy tekintenék rá, mint eddig. Hiszen ezért vannak a barátok. Nekem meg amúgy sincs semmi bajom a melegekkel.
2010. ápr. 14. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!