Kidobnád a gyereked, ha megtudnád róla, hogy meleg?
Pfff! Hogy dobhatja ki valaki a saját gyerekét Akkor sem lenne szabad kidobjad ha kiderül hogy pedofil vagy gyermekgyilkos... vagy politikus!
Én nem is értem a kérdést, hogy merülhet fel valakiben ilyen.
Amúgy meg nem értem mit kell lepontozgatni,mert el merem mondani a véleményemet ami semmilyen sértő dolgot nem tartalmazott-megemlítettem azt is,hogy nem általánosítottam,csupán arra akartam célozni,hogy a melegek is valahol elrontották,hogy az emberek/SZÜLŐK ilyen véleménnyel/előítélettel vannak a dologról.Kicsit olyan ez,mint amikor bizonyos csoport a bőrszíne miatt hiszi azt,hogy nem fogadják el,holott a probléma máshol kezdődik,és igen,én nem fogom tolerálni a melegbárokban össze-vissza k*félő homoszexuálisokat csak azért,mert ők melegek-és azt hiszem,itt a lényeg.De azért elmondom még egyszer,a normális felével semmi gondom,őket csak sajnálni tudom,hogy sokak szemében is rájuk vetül esetleg ez a kép.
De ne haragudjatok,azt nem fogom eltűrni,hogy engem egy meleg lenézzen,és fintorgó arckifejezéseket vágjon amikor azt hallja,hogy milyen jól megvagyunk a párommal-mert nő létemre a párom egy férfi.
Most 8hónapos a fiam, és előfordulhat, hogy egy nap azzal állít haza, "anya, apa meleg vagyok".
Egy szabályt állítanék, itthon nincs b@z@lás, és ésszel tegye ami tesz.
Hazahozhatja a párját, szivesen megismerem.
Az ő élete az ő választása, ugyan az a gyerek marad mint akit a pocakomra tettek mikor megszületett.
Attól mert nem csajozik, hanem pasizik, lehet teljes, boldog élete, lehet sikeres a szakmájában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!