Miért a pénz helyezik előtérbe a magyar párok a gyerekvállalással szemben?
Szóval, nem egy kérdésben volt erről szó, ha csak bizonyos jövedelem és anyagi helyzetben lehet gyereket vállalni ?
Ezek szerint aki szerényebb jövedelemmel rendelkezik mint "ildomos" lenne az már ne is vállaljon gyereket, csak mert nem tudja esetleg megadni a gyereknek a társadalom által elvárt minimumokat ?
Nektek az a szegénység ha nincs laptop? Tablet?
Irigyellek benneteket :-D
Nekem jó gyerekkorom volt ,érzelmileg is ,és anyagi viszonylatbab is ,megvolt mindenem . Nem voltunk milliomosok ,de jól éltünk !!! Legalàbb ennyit szetetnék én is biztosítani a gyermekemnek ! Én sem turkàlóból és a legolcsóbb kínai àruhàzból öltözködtem ,a gyermekemnek sem akarom alàbb adni,mint amiben nekem volt részem !
Szóval igen ,van az a szerény jövedelem ( sajnos) ami egy csalàdnak màr - màr vegetàlàs . Tovàbbmegyek ...az sem lenne hülyeség ,ha jövedelemtől függővé tennék a gyermek vàllalàst .Tehàt szabàlyozva lenne ,hogy mindenki annyi gyermeket vàllalhatna,amennyit tisztességesen fel tud nevelni ,bírja a gyermekkel jàró + kiadàst !
"volt egy kérdés h 140e keres összesen a már nem fiatal pár albérletben lakik
ott szinte mindenki azt írta neki h nem vállaljon gyereket mert kevés a pénze...
miért ne szülhetne a nő ha úgy érzi h van mire ?
miért kell lebeszélni róla?"
Mert ennyiböl egy pár sem tud megélni normálisan, nemhogy mßeg egy gyereket is nevelni belöle. Ennyiböl nem jut normális étel a család asztalára (a mindennap fött tészta meg krumpli nem normális kaja), a gyereknek ruara, tanulásra - az meg, hogy azért mert a nö "úgy érzi, van mire" nem jelenti azt, hogy igaza is van.
23-as
ha ezt bevezetnék akkor hosszútávon katasztrofális következménye lenne
de nem gondolj bele mélyebben kérlek !
"vidéken szinte fillérekből tudsz venni egy házat :-)"
Szerintem meg 4-5 millió nem fillérek számomra, és egy kisvárosban ennyiért még csak max 1-2 szobás házat kapsz, de ozz munkalehetöség nincs, azaz hiába lenne házad, ha nincs jövedelmed.
Hagyjuk ezt kérdező ! Tudod miért olcsók arrafelé a hàzak ??? Mert a kutyànak sem kellenek ! Mindenki eljön ,mert nincs munkalehetőség !!!! Hiàba vennék ott hàzat ...ha fenntartani sem tudnàm ,mert nem talàlnék mumkàt . Mert az sem mindenkinek opció ,hogy majd autóval bejàr dolgozni ,mert nem mundenkinek van !
Az meg a màsik ,ha ( màr elnézést ha valaki érintett benne) ,de én ha fizetnének sem akarnék azokon a helyeken lakni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!