Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mikor jön már meg az utánvét...

Mikor jön már meg az utánvét összege?

Figyelt kérdés
2015.04.13.-án adtam fel utánvételesen egy csomagot. A vevő múlt hét csütörtökön állítása szerint átvette, minden rendben ment. A pénz viszont még nem jött meg nekem. Ez mennyi idő? Nektek mikor, mennyi idő alatt jött meg? Illetve ha esetleg mégse vette át, akkor én arról kapok valamiféle értesítést?

2015. ápr. 20. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem vette át, akkor visszakapod a csomagod, melynek a postaköltségét megint kifizetheted. Így fogsz rájönni, hogy nem vette át a csomagodat.

Kb. 2 hét az átutalási idő, de csütörtök - pénteken már érdeklődhetsz a pénzed iránt.

Illetve, gondolom megvan a feladási szelvény. Azon van egy számsor, amit a posta honlapján követni tudsz. Mármint, hogy hol jár a csomagod.

2015. ápr. 20. 14:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Beírtam a kódot, azt írja hogy az alábbi azonosítóhoz nem található csomaginformáció. Ha nem vette át akkor azt akkor tudom meg, ha bemegyek érdeklődni, vagy erről küldenek valami papírt?
2015. ápr. 20. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Pedig kellene róla csomaginfo. Legalább egy: amikor feladtad, arról.

Nekem egyszer volt ilyen problémám. Akkor visszahozta a csomagküldős a csomagot és ki kellett fizetnem annak a díját (mármint a visszaútét).

De, bemehetsz a postára is a szelvénnyel együtt, hogy járjanak utána a csomagodnak, hogy merre jár, mi történt vele?

Egy hét alatt azért már valaminek látszódnia kellene.

2015. ápr. 20. 14:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Aha. Hát remélem tényleg átvette és csak késik...de ha csütörtökig nem jön, bemegyek.. Köszi a gyors választ!
2015. ápr. 20. 15:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Na telefonrol mar sikerult a csomaginfo. Ezt irja az utolso negynel (ide kuldtem a csomagot):

2015.04.15

07:28 Jánoshalma posta

Küldemény információ:

A küldemény kézbesítés alatt

2015.04.15

10:23 Jánoshalma posta

Küldemény információ:

Sikertelen kézbesítés

2015.04.16

07:44 Jánoshalma posta

Küldemény információ:

A küldemény kézbesítés alatt

2015.04.16

10:17 Jánoshalma posta

Küldemény információ:

Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered

Kiegészítő információ:

címzet

Akkor ezekszerint megkapta es a penzem csuszik, ugye?

2015. ápr. 20. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!