Pofátlan vagyok ha nem örülök az ajándéknak?
Kaptam anyosómtól egy vasalót,hogy a baba ruhákat vasaljam át. De állványt azt nem kaptam. Pici garzonba lakunk(albérlet),párom 3 müszakba dolgozik,én táppénzen vagyok. Így nagyon nehéz egyelőre megoldani h mire megszületik a baba mindene meglegyen. Párom fizuja elmegy az albérletre,az enyém a kajára,és a telefonszámlára,meg abból veszegetjük a baba cuccokat.
Meg mondom őszintén legszivesebben anyós fejéhez vágtam volna a vasalót. Miért nem azt veszi amire valóban szükség van? Mondtam neki h még mi hiányzik,erre idejön a vasalóval.
Mondom neki h nem tudom hol vasaljak... Sorolja: Konyha asztalon. Igen,ott a mikró,minden vasalásnál szedjem le,meg majd igazgassam ott a vezetéket. Van egy kis alacsony kb térdig érő dohányzó asztalka. Persze 32 hetes terhesen majd oda térdelek elé. A számitógép asztalon. Itt szintén szét kell szedni mindent h meg lepakolni róla.
Meg h majd a párom akkor lepakol ott ahol vasalni akarok. Igen,3 müszakba dolgozik,nap 3 órát utazik ,arra alig van energiája h egyen vmit. Néha ugy csnál mint aki elfelejti h már nem ebben a városban dolgozik párom,és kimerítő az uj munkája.
Mondtam anyósnak h sztem majd csak akor fogom használni a vasalót ha normális pénzt kapok(tgyás,gyed),mert most nem fogok gondolkozni azon h 3000 FT-ért vasalódeszkát vegyek,vagy kaját.
Erre lehordott mindennek h nem hogy örülnék neki h adott vmit ajándékba.
Mi vesszük meg a babacuccokat,nem pedig más.
Anyós most elösször vett vmit,azt is úgy h elötte megkérdezte h mi az ami hiányzik még. Mi úgy voltunk a vasalóval hogy ráér az majd akkor ha több pénzt kapok én is.,addig felesleges.
De tök mindegy,mert úgy besértödött,mikor mondtam neki h majd akkor használjuk ha több lesz bevétel,és tudunk venni egy vasalódeszkét is,h el is vitte. Meg közbe höbörgött h nekünk semmi nem tetszik,nem h ennek is örülnénk.
Mert úgy volt h kérdezte h miért nem próbálom ki,mondom neki h mert nagyon nincs hely,ahol most neki álljak vasalgatni. Erre jött azzal h ébresszük fel a páromat mert őt lehet ugráltatni. (Megjegyzem alig ért haza melóból 1 órája,és aludt) Mondom anyósnak h de ez hosszú távon nem müködik h mindig páromat kell ugráltatni ha vasalni kell h le pakolja a mikrót,vagy a számítógépet.
Aztán ugye besértödött meg el vitte az ajándékot. Hát akkor inkább ne hozott volna semmit,mert ez kb annyit ért nekünk.
Amúgy meg nem tudom h jöttök ahoz h anyagi helyzetünkkön röhögjetek(mint pl lukba szülöm,a semmire a gyereket stb...). Én nem sok olyan embert ismerek aki nem érzi meg azt ha kb 50.000FT-tal kevesebb a bevétele.
És nem hiszem h itt mindenkire tartozik az,h nem mindig laktunk itt,csak mikor kiderült h baba lesz az előző albit felmondta a főbérlő,pedig már ott laktunk 2 éve. Párom régi munkahelye is megszünt,igy mivel munkanélkül volt,kénytelen voltunk kivenni ezt a lakást ahol most vagyunk(nagyon pici a konyha,a fürdő,és a wc,de a szoba az elég nagy-tehát kényelmesen elfér a kiságy is! Meg ha itt a vasalódeszkát is fel lehet állitani). Most h van új munkája,tervezzük h majd a munkahelyéhez közelebb költözünk,de majd csak ha meg lesz a baba.
De nem fogok itt magyarázkodni itt senkinek h miért élünk ugy ahol,és ott ahol.
A kérdésre választ kaptam. Akkor pofátlan vagyok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!