Pofátlan vagyok ha nem örülök az ajándéknak?
Kaptam anyosómtól egy vasalót,hogy a baba ruhákat vasaljam át. De állványt azt nem kaptam. Pici garzonba lakunk(albérlet),párom 3 müszakba dolgozik,én táppénzen vagyok. Így nagyon nehéz egyelőre megoldani h mire megszületik a baba mindene meglegyen. Párom fizuja elmegy az albérletre,az enyém a kajára,és a telefonszámlára,meg abból veszegetjük a baba cuccokat.
Meg mondom őszintén legszivesebben anyós fejéhez vágtam volna a vasalót. Miért nem azt veszi amire valóban szükség van? Mondtam neki h még mi hiányzik,erre idejön a vasalóval.
Mondom neki h nem tudom hol vasaljak... Sorolja: Konyha asztalon. Igen,ott a mikró,minden vasalásnál szedjem le,meg majd igazgassam ott a vezetéket. Van egy kis alacsony kb térdig érő dohányzó asztalka. Persze 32 hetes terhesen majd oda térdelek elé. A számitógép asztalon. Itt szintén szét kell szedni mindent h meg lepakolni róla.
Meg h majd a párom akkor lepakol ott ahol vasalni akarok. Igen,3 müszakba dolgozik,nap 3 órát utazik ,arra alig van energiája h egyen vmit. Néha ugy csnál mint aki elfelejti h már nem ebben a városban dolgozik párom,és kimerítő az uj munkája.
Mondtam anyósnak h sztem majd csak akor fogom használni a vasalót ha normális pénzt kapok(tgyás,gyed),mert most nem fogok gondolkozni azon h 3000 FT-ért vasalódeszkát vegyek,vagy kaját.
Erre lehordott mindennek h nem hogy örülnék neki h adott vmit ajándékba.
Felesleges ezen rugózni napokig. Ágyra teszel egy pokrócot & vasalsz.
De nem túl ideálisak a körülmények. Pláne, ha még az se mindegy, hogy hova dugod be azt a vasalót..
Ha lenne vasalódeszka akkor az lenne-e a gond, hogy nincs hova tenni mert túl nagy vagy túl kicsi? :))
Relaxálj inkább, a babának se tesz jót az ilyen agymenés stresszelés kattogás és mindezek a gyakorikérdések.hu weboldalon történő megosztása. :D
Bakker, vett neked ajándékba egy vasalót, hogy mekkora bunkó! Ha nem vett volna, akkor az X ezer forintos vasalót is neked kellene megvenned, nem csak a 3000 forintos vasalódeszkát, most akkor mennyivel lennél előrébb? Elárulom, semmivel, sőt, akkor nem 3000-et kellene költened, hanem vagy 10-et, vasalóval együtt. Ezen még nem gondolkodtál?
Egyébként is, kissé pofátlan dolog elvárni, hogy más vegyen neked ezt-azt, mert te gyereket szülsz. Ti vállaltátok, nektek kell biztosítani hozzá mindent. Ha ebben segítenek, és kaptok ezt-azt, annak örülni kell, nem pedig hisztizni, hogy miért nem kaptunk többet! Ugyanis senkinek nem kötelessége adni semmit. Kapsz ajándékba egy vasalót, majd nekiállsz cirkuszolni, hogy miért nem vett akkor már mindjárt deszkát is. Az eszem megáll.
Utolsó, igen, de itt a férj anyukájáról van szó, nyilván tudta, hogy nincs vasalójuk, márpedig a baba ruháit célszerű vasalni valóban, fertőtlenítés céljából. Feltételezhetően ezen logika alapján jutott el oda az anyós, hogy jól jönne nekik egy vasaló, nyilván úgy gondolta, hogy a kérdező tervez majd babaruhát vasalni. Egyébként én ugyanezen okból kaptam anyuméktól vasalót karácsonyra, nagyon örültem neki, és eszembe se jutott hisztizni, hogy miért nem inkább etetőszéket/kiságyat/stb. kaptam. Volt vasalóm, de elég gagyi, nem is használtam, csak ha nagyon muszáj volt. Én se mondtam anyámnak, hogy kéne új, magától találta ki, hogy mivel a baba miatt sokat kell majd vasalni, nem azzal a sz*rral szeretnék szenvedni. Ez szerintem azért nem az a kategória, hogy leveszi az első dolgot a polcról.
Én simán látom a kérdező anyósánál a jó szándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!