Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pofátlan vagyok ha nem örülök...

Pofátlan vagyok ha nem örülök az ajándéknak?

Figyelt kérdés

Kaptam anyosómtól egy vasalót,hogy a baba ruhákat vasaljam át. De állványt azt nem kaptam. Pici garzonba lakunk(albérlet),párom 3 müszakba dolgozik,én táppénzen vagyok. Így nagyon nehéz egyelőre megoldani h mire megszületik a baba mindene meglegyen. Párom fizuja elmegy az albérletre,az enyém a kajára,és a telefonszámlára,meg abból veszegetjük a baba cuccokat.

Meg mondom őszintén legszivesebben anyós fejéhez vágtam volna a vasalót. Miért nem azt veszi amire valóban szükség van? Mondtam neki h még mi hiányzik,erre idejön a vasalóval.

Mondom neki h nem tudom hol vasaljak... Sorolja: Konyha asztalon. Igen,ott a mikró,minden vasalásnál szedjem le,meg majd igazgassam ott a vezetéket. Van egy kis alacsony kb térdig érő dohányzó asztalka. Persze 32 hetes terhesen majd oda térdelek elé. A számitógép asztalon. Itt szintén szét kell szedni mindent h meg lepakolni róla.

Meg h majd a párom akkor lepakol ott ahol vasalni akarok. Igen,3 müszakba dolgozik,nap 3 órát utazik ,arra alig van energiája h egyen vmit. Néha ugy csnál mint aki elfelejti h már nem ebben a városban dolgozik párom,és kimerítő az uj munkája.

Mondtam anyósnak h sztem majd csak akor fogom használni a vasalót ha normális pénzt kapok(tgyás,gyed),mert most nem fogok gondolkozni azon h 3000 FT-ért vasalódeszkát vegyek,vagy kaját.

Erre lehordott mindennek h nem hogy örülnék neki h adott vmit ajándékba.

2015. jan. 31. 09:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
89%

Nézd, akkor meg higgadj le szépen, süllyeszd el a vasalót a szekrény mélyére vagy rakd fel vaterára (legalább lesz 3000 forintot kajára), tedd fel a lábaidat és mantrázd, hogy "32 hetes vagyok" ahogy azt itt is minden második hozzászólásodban tetted!

Jó?

2015. jan. 31. 10:46
 32/66 A kérdező kommentje:

81%-os te minek kötekedsz? Tedd össze a két kezed h probléma mentes terhességed volt.

Itt gyakori a másik pénztárcájában való turkálás. A táppénzem nem túl sok,de ha már kapom a tygást gyedet az már kb 50 ezerrel ft-tal több bevételt jelent.

Addig meg nem fogok gondolkodni azon h vasalódeszkát vegyek,vagy kaját.

2015. jan. 31. 10:57
 33/66 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mi a szöszt tudsz rólam? Vagy hogy jön ide ez? Amúgy sose voltam terhes, úgyhogy leszállhatsz a "könnyű terhesség" témáról.

Tényleg, neked agyadra mentek a hormonok, nyugodj már le egy kicsit... Nincs jobb dolgod, mint ezen a nyamvadt vasalón túráztatni magad? Ennyi idő alatt a jófogáson vagy a vaterán megszabadulhattál volna tőle...

2015. jan. 31. 11:00
 34/66 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mar a vasalon vitatkozni, aggodni, hol lehessen hasznalni. Anyos mar elvitte a vasalot, mikor kerdezo megkerdezte hol a vasalodeszka hozza.

Nem azert, de hova raknad a vasalodeszkat, ha ennyire nincs hely?

2015. jan. 31. 11:31
 35/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok senkit megbántani, de ilyen anyagi és lakhatási körülmények között gyereket vállalni... na!
2015. jan. 31. 11:37
 36/66 anonim ***** válasza:
100%

Nem a pofátlan a legjobb szó rá,inkább egy igazi bunkó voltál .

Figyelj ha nem kell a vasaló,megköszönöd szépen és elteszed.Nem kezdünk el károgni,hogy de hol a deszka,meg miért nem olyat hozott amire szükség van (hiszen erre is szükséged lesz,nem ??) . Számomra ez abszurd,még olyan rokonnal sem viselkednék így ha kapok valamit,akit nem kedvelek .

A másik fele,hogy nevetséges a hisztéria,és nem is illik egy olyan nőhöz aki nemsokára anya lesz ,szokjál le róla ..mert ez semmi más ,csak hiszti ,vergődés .

A harmadik ,bár ez nem a mi dolgunk-gondunk,de annyira hangoztatod .. minek kell gyereket szülni,ha a párod belerokkan a munkába,hogy enni tudjatok egyáltalán ? ..

"Meg mondom őszintén legszivesebben anyós fejéhez vágtam volna a vasalót" ez volt a legvisszataszítóbb,szinte kinyílt a bicska a zsebemben,én egy kiló lisztet nem vinnék nektek ezek után .

2015. jan. 31. 11:42
 37/66 anonim ***** válasza:
94%

Nézd kérdező, én sem vagyok egy vasalás-fanatista, ingeken,blúzokon, öltözönyökön, kosztümökön kívül semmit nem vasalunk itthon, és állványunk sincs, csak egy hőálló vasaló"pléd". Bár van szép nagy étkezőasztal, általában a földön ülve szoktam vasalni mert ott kényelmesebb nekem mint állva. Egyszerűen leterítem a hőálló plédet, és azon vasalok a földön (ilyesmiről van szó, nagyon olcsó: [link] Szerintem ez bárhol megoldható.

A másik az, hogy az átlag ruháknak tényleg nincs szükségük vasalásra, de a babaruhákhoz a fertőtlenítés miatt szokták ajánlani, tehát nem hülyeség, ahogy az anyósod gondolkodik. Ő kifejezetten jót akart neked, ezen nem kellene kiakadnod...

2015. jan. 31. 11:53
 38/66 anonim ***** válasza:
89%

Hát nekem van vasalóm, de nincs deszkám. Nem igazán vasalok- aki szerint ez fertőtlenít annak is igaza van, de nekem elég jó a mosógépem, jó magas hőfokon is mos, és fertőtlenítőszeres mosóport használok, esetleg hypót, szóval ja. ...

Ha vasalok, akkor az ágyra terítek egy plédet, és ott megoldom. Pici a lakásunk nekünk is.

Az az alapvető probléma, hogy egy viszonylag haszontalan ajándékot kaptál, amit nincs helyed, és kedved használni, valamint valami más sokkal hasznosabb jobb lett volna. Ezt megértem.

Viszont vagy a hormonok miatt, vagy ilyen az alaptermészeted (jaj), de hatalmas problémát csinálsz egy piti ügyből. Ha nem tetszik, amit kaptál, akkor mosolyogva mondod, hogy köszönöm anyuka, aztán elrakod mélyre, és ha majd szükséged lesz rá, akkor előveszed.

Ha a barátnők jönnek babalátogatóba és elhozzák a nyolcvanadik kis rugit akkor a fejükre húzod, hogy nincs rá szükséged? :/

2015. jan. 31. 12:20
 39/66 anonim ***** válasza:
91%
a valasz igen. ez egy nagyon kedves figyelmes ajandek...nehogy mar nincs sehol akkora hely h babaruhakat ki tudj vasalni? En sokat utazok es rengeteg körszoknyam van, amit minden nap vasalok, gondolhatod h nem viszek magammal vasalodeszkat is. Nem volt meg olyen h ne tudtam volna kivasalni pedig nagyjabol 10x akkora meg addig tart mint egy babaruha. leteszel egy törölközöt AKARHOVA es uccu. Vlt olyan h egy SZEKEN vasaltam. Ahogy az utolso honapban varod a babat es vasalgatod neki a kis ruhakakt (ami fertötlenit is) jo erzes, emgnyugtato h midnen kesz, rendben varja a csemetet...probalj meg pozitivabb lenni, bar lehet h csak a hormonok.
2015. jan. 31. 12:42
 40/66 anonim ***** válasza:
82%
meg mi az h nem kell vasalo egy haztartasba?? hidd el örülni fogsz. ferjem is polokban jar amiket nem vasalok csak vallfan szaritok, de ha azt akarom h csinosabbak legyenek pl a gyerekek kvasalom a ruhajukat (ovis ünnepek stb) vagy majd elsö közös meghitt karacsonykor az ünnepi asztalnal (szülinapok, husvet stb) valami gyürött rongy teritön etkeztek majd mert nincs vasalo? ne mar....
2015. jan. 31. 12:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!