Normális hogy így nem tudok örülni az ajándéknak?
miért nem azt nézed, hogy
1: rád szántak x összeget (sztem amúgy fejenként nem is keveset....)
2: ahelyett, hogy letudták volna valami marhasággal az ajándékozást, hasznos, komoly és hosszú távra szóló dolgot találtak ki neked
3: ráadásul olyat, amire vélhetően ténylegesen szükséged van, mert gondolom amúgy is kellett volna venned
4: megúsztad az új tűzhelyet harmadáron, ergo 40 e-t spóroltál!
5: örülj, hogy vannak, akik gondolnak rád és veszik a fáradtságot, hogy kedveskedni akarnak neked (én pl évek óta nem kapok semmit a szüleimtől, mert pont sz*rnak rám, csak viszonyításképpen írom...)
szóval nem hiszem, hogy sírnod kéne, hogy 23 ezerből van egy új tűzhelyed...
Szükséged volt arra a tűzhelyre? (=ha ők nem veszik meg, akkor neked kell egymagad?) Az esetben nem jogos a felháborodásod.
Ha viszont volt tűzhelyed, ők meg csak gondolták legyen a régi helyett egy újabb, úgy szerintem abszolút jogos, hogy nem tetszik. De összeveszni azért nem kell velük:)
Szüksége van rá.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Egyetértek azokkal, akik azt írják, hogy így kevesebből megúsztad, mert úgy is szükséged lett volna rá, de azért én biztosan egyeztetnék bármelyik családtagommal, ha ilyen nagy ajándékot szeretnék adni neki, ami hosszú időre szól és utána az neki is költséggel jár majd...
Mindettől függetlenül nagyon jó és számotokra aktuális ajándéknak tartom. Lehet, hogy nem olyan jártasak az online vásárlások világában, és máshogy is biztosan meg lehetett volna oldani, de az is biztos, hogy segíteni akartak és nagyon jó dolgot találtak ki ehhez.
Én nagyon megköszönném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!