Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy így nem tudok...

Normális hogy így nem tudok örülni az ajándéknak?

Figyelt kérdés
Anyu és a mama gáztüzhelyt vettek nekem karácsonyra. Viszont szállitatni nekem kellett (13 e) és még beüzemeltetni is kell, emi minimum 10 e lesz. Szóval én igy nrm tudok neki határtalanul örülni, mert sztem ez nem ajándék. 40 e volt a tüzhely, ugye az fejenként 20 e. Tehát nekem többe kerül az AJÁNDÉKOM mint nekik.
2014. dec. 17. 10:37
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

De nem ez a lényeg... hamem hogy ez AJÁNDÉÉÉÉÉK.

Most ez olyan, én vszek neked valamit de pls fizesd már ki felét. Senki nem érti?

Ja és nekünk nincs kocsink sem jogsink

2014. dec. 17. 15:43
 22/34 anonim ***** válasza:
77%
Nézd, két értelmes opció van: megtartod vagy visszaadod. A nyavalygás és a vergődés viszont már UNALMAS és marhára felesleges is. Nem tűnt fel, hogy itt mindenki szerint inkább örülnöd kéne, hogy egyáltalán kaptál? És konkrétan a legutolsó kommentedre reagálva: nem, nem értjük. mi a fél ajándéknak is tudnánk örülni sipákolás nélkül és hálásan. Ez van. mindenki deviáns, csakis te vagy normális....
2014. dec. 17. 19:42
 23/34 A kérdező kommentje:

Értelek...és nem gondolod, hogy esetleg szólni kellett volna előre, hogy "hé te marha veszek neked karácsonyra ajándékot, de felét te fizeted ám" !

Hm?

2014. dec. 17. 19:52
 24/34 anonim ***** válasza:
97%
Nagy kamus vagy te kérdező, már a saját hülyeségeidbe is belekavarodsz. Az előző kérdésnél még azt írtad, hogy nincs megvéve, csak szóltak hogy ez lesz. Tehát szóltak előre. Az hogy te akkor nem mondtad, hogy így nem kell, az már a te sarad.
2014. dec. 17. 19:55
 25/34 A kérdező kommentje:
Ezt akkor kellett volna mondani, amikor rákérdeztek nem e kell gáztüzhely. Szerintem. Nem azelőtt mielőtt mennek megvenni. Akkor hirtelen alig bírtam kinyőgni egy okét.
2014. dec. 17. 19:59
 26/34 anonim ***** válasza:
67%
"Nem azelőtt mielőtt mennek megvenni" Előtte szóltak. Mit csinálod a feszkót? Te vagy a lúzer.
2014. dec. 18. 09:15
 27/34 anonim ***** válasza:
80%

Úristen, de idegesítő vagy! Nem lehet, hogy anyádék célzás értékkel adták a gáztűzhelyet, hogy dugd be a fejed a sütőbe?

Csak vicceltem, még mielőtt nekiállnál anyádéknak, amiért meg akarnak ölni.:D

2014. dec. 22. 11:59
 28/34 anonim ***** válasza:
71%

ha meg ennyire nem kell, hirdesd meg valamelyik netes oldalon!

vagy még tegyél fel legalább 3 ezzel kapcsolatos kérdést...

2014. dec. 22. 13:12
 29/34 anonim válasza:
82%
szerintem,ha nincs szükséged rá akkor add el
2014. dec. 22. 13:42
 30/34 anonim ***** válasza:
Évek óta így intézzük a családban a nagyobb ajándékokat... Senki nem rinyált még ennyit, mikor a 60 helyett csak egy húszast kellett kicsengetnie. Nézd úgy, hogy még így is kaptál 40 ropit a fa alá.
2014. dec. 22. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!