Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy így nem tudok...

Normális hogy így nem tudok örülni az ajándéknak?

Figyelt kérdés
Anyu és a mama gáztüzhelyt vettek nekem karácsonyra. Viszont szállitatni nekem kellett (13 e) és még beüzemeltetni is kell, emi minimum 10 e lesz. Szóval én igy nrm tudok neki határtalanul örülni, mert sztem ez nem ajándék. 40 e volt a tüzhely, ugye az fejenként 20 e. Tehát nekem többe kerül az AJÁNDÉKOM mint nekik.
2014. dec. 17. 10:37
1 2 3 4
 31/34 mi a fene ***** válasza:
Gondolom már nem vagy gyerek, hogy ilyen ajándékot vettek, és külön háztartűsod van. Mamáék gondolták, hogy valami haszontalanság helyett okos dologba fektetik a pénzüket, lehet hogy nem egészen jól sült el a dolog, de tessék neki örülni. mi mikor felnőttünk is, gatyát, zoknnit, harisnyát kaptunk egy daragig, aztán hogy unokákra kellett a pénz semmit. Legközelebb vegyen ek neked egy 300 Ft-os falinaptár és kész, lehet rinyálni.
2014. dec. 22. 14:31
 32/34 A kérdező kommentje:
Legalább azt ingyen kapnán nem kéne (talán) felét kifizetnem. Holott tudjáh hogy házat újítunk és minden forintnak van helye és ez nem az hogy a karácsonyi ajándékomat kell fizetnem
2014. dec. 22. 14:47
 33/34 anonim ***** válasza:

Én valamennyire megértem. Ha egyszer nincs egy felesleges forint sem, akkor ne szervezzenek már a nyakamra kiadást. A szavaidból azt veszem ki, hogy nem létfontosságú most az a gáztűzhely, úgyhogy viszonylag érthető a kiakadásod, de azért szerintem próbálj meg jól állni a helyzethez.

Nagyanyámnak volt egy időben ez a mániája... Szüleim új kerítést akartak csináltatni, mamám nagy kedvesen belefizetett. Azzal a kikötéssel, hogy olyan kerítés kell, amilyet ő kitalált. Összességében az adott összeg mellé anyuméknak még mellé kellett tenniük 250 000 forintot, mikor az eredeti terv egy kb. 180 000 forintos kerítés volt, szóval kb. jobban jártak volna a segítség nélkül.

Viszont, ha egyáltalán nincs gáztűzhelyetek, akkor arra előbb-utóbb pénzt kell kiadni, és így legalább minimál áron megúszod. Akkor viszont nincs okod kiakadni szerintem.

2014. dec. 22. 15:17
 34/34 A kérdező kommentje:
Van, csak régi. De működik, csak illeg billeg.
2014. dec. 22. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!