Normális hogy így nem tudok örülni az ajándéknak?
Én valamennyire megértem. Ha egyszer nincs egy felesleges forint sem, akkor ne szervezzenek már a nyakamra kiadást. A szavaidból azt veszem ki, hogy nem létfontosságú most az a gáztűzhely, úgyhogy viszonylag érthető a kiakadásod, de azért szerintem próbálj meg jól állni a helyzethez.
Nagyanyámnak volt egy időben ez a mániája... Szüleim új kerítést akartak csináltatni, mamám nagy kedvesen belefizetett. Azzal a kikötéssel, hogy olyan kerítés kell, amilyet ő kitalált. Összességében az adott összeg mellé anyuméknak még mellé kellett tenniük 250 000 forintot, mikor az eredeti terv egy kb. 180 000 forintos kerítés volt, szóval kb. jobban jártak volna a segítség nélkül.
Viszont, ha egyáltalán nincs gáztűzhelyetek, akkor arra előbb-utóbb pénzt kell kiadni, és így legalább minimál áron megúszod. Akkor viszont nincs okod kiakadni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!