Ez normális ajándéknak? Mondjatok valamit!
Megyunk Erdelybe temetesre de nem ez a lenyeg.
Ajandekot viszunk egy falusi csaladnak es a borok melle anyam akar adni EGY NESQUICK KAKAOPORT is merthogy van egy 15-16 eves lanyuk. Remelem letudom meg beszelni, de mondnatok valamit ha tudtok
Üveggyöngyöt nem visztek?
Ez olyan ciki.
Tapasztalatból tudom, hogy mindennek örülnek, de egy tini lány nem biztos, hogy kakaóporra vágyik.
Vegyél neki néhány klassz felsőt, vagy bizsut, vagy valamit.
Kakaót nem is szereti mindenki, főleg nem neszkviket, én akkor csinálok kakaóporbol és cukorból.
Gondolom, úgy gondolja, hogy kv-t szokás, azt nem visz fiatalnak, akkor kakaót. De tényleg inkább csoki, bonbon
ő anyai szemmel nézi és ajándékoz
sok benne a vitamin
kérdező, te meg vigyél mást neki
Azért azt mondd el anyukádnak, hogy ők ott a semmi közepén kábé 100x normálisabb kajákat esznek (házi túró, gombák, gyümölcsök, valódi kenyér, puliszka, tojás, stb.), mint mi itt, Magyarországon a teszkós kínálatból. Majd meglátjátok.
Egyszerűbb lenne egyébként, ha anyukád felhívná a másik anyát és tök egyszerűen megkérdezné, minek örülne a lánya, mert nem akartok felesleges kacatot vinni.És egy füst alatt megkérdezhetné, nem vágynak-e valamire az ó hazából. És akkor elmondja. Ennyi.
Lehet velem van a baj, de én nem értem, mitől lenne ez ciki. Jó szívvel ajándékot adni egyáltalán nem ciki.
"Kakaót nem is szereti mindenki"
A csokit/bonbont se szereti mindenki, sőt a bort sem. Ilyen alapon akkor már egyáltalán ne is vigyenek semmit, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!