Ez normális ajándéknak? Mondjatok valamit!
Megyunk Erdelybe temetesre de nem ez a lenyeg.
Ajandekot viszunk egy falusi csaladnak es a borok melle anyam akar adni EGY NESQUICK KAKAOPORT is merthogy van egy 15-16 eves lanyuk. Remelem letudom meg beszelni, de mondnatok valamit ha tudtok
Nyugodtan vigyen.
Az igaz, hogy meg lehet kapni ott is. De inkább csak a nagyobb városokban, a kis eldugott falvakban nem iztos, valamint igen drága is. Én örülnék neki. Hiába veszel neki felsőt, ékszert, ha nem ismered a stílusát, ízlését, könnyen lehet, hogy pont olyat viszel, amit az életben fel nem húz, és akkor már inkább a kakaó. Mellé esetleg vihettek valami érdekes könyvet, vagy bögrét. Én örülnék, pedig 23 múltam...
Az lehet, hogy egy eldugodt kis falu egyetlen boltjában pont ez a termék nincs. De Erdélyben is közlekednek az emberek, és ott is nagy bevásárlóközpontokban vásárolnak.
És nem, egy cseppet sem drágább, mint Magyarországon.
hold viola: megint butaságot mondasz, mint általában.
Anyukával egyeztet a kérdező anyukája, és ha felsőt szeretne a nagylány, akkor a méretet és a stílust is elmondja.
Élelmiszerből nincs hiány Erdéllyben!!!
Még a nyolcvanas években rögzült ez a kép, de már akkor is a purdék rohanták meg az embert néhány szem csokiért a nagyobb településeken, külvárosokban.
Ha a kérdező magyar faluba, vagy városba megy többet fog kapni, mint adni tudna. Valószínűleg ők fognak HOZNI haza kaját (amit lehet, bár mi 3 kosár rókagombát is áthoztunk legutóbb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!