A ferjem, lefekudt egy novel, es utanna mindent elmondott, ez normalis dolog? Kerek ferfi velemenyt is!
Amit írok én megcsalas után tettem, mérlegelj és tegyél a legjobb belátásod szerint.
Az én férjem megcsalt,nem feküdt le senkivel, de csók meg miegymás volt. Ezt anno elkövetette többször (nem ugyanazzal a nővel). Akkor én okos megbocsájtottam. Túl viszont nem tettem magamat rajta. 2 év után ott vagyunk, hogy semmit nem hiszek el neki. Válni akarok. Észrevettem egy másik férfit és érdekes módon a "hűséges" férjem féltékeny. Megbánta nagyon, amit tett, de tudod ezeket nem lehet meg nem történtté tenni.
Még hozzátenném utána kicsit jobb lett a kapcsolatunk.
Kívánom neked, hogy nálatok helyrejöjjön minden!!
Mint irod ossze voltatok veszve jo ideig, tehat nem egyuttes elet volt. Nem taartozott hozzad, szoval semmi jogod nem lehet a haragudasra, "megcsalast" rafogni.
Viszont, kerdezoskodtel, hogy kivel, mikor, hova ment el es mit csinalt? Ha igen, akkor o csak valaszolt. Ha nem kerdezted, mindent onmagatol mondott el, akkor csak fel akarja turbalozni a szex eleteteket. Na meg, akar egy kis feltekenykedest toled.
Kivancsisag, szorakozas, ez csak duma. Jo ideig el volt vele, szoval nagyon is tetszett neki es elvezte is. Hogy miert jott vissza hozzad, ezt csak o tudja megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!