A két nő közül ki a rosszabb?
Valóban közös a felelősség még akkor is ha a baba becsúszik és nem tervezték. Viszont, ebben a történetben a pasi védekezett, felelősségteljesen, és ugye ki is derült, hogy nem az övé. Akkor?
Egyértelműen az ex a rosszabb a szememben, mert átverte a pasit évekig, így akarta magához láncolni, miközben tisztában volt vele, hogy a pasinak semmi köze a gyerekhez biológiailag. Az új nő pedig felnyitotta a naív pasi szemét, hogy ne húzza le az ex súlyos összegekkel, miközben azt a pénzt a saját családjuk és közös jövőjükre is fordíthatják. Nem hiszem, hogy sokan elnéznék, hogy fizeti a gyerektartást, meg ki tudja mit az exnek és a gyereknek, majd kiderül, hogy semmi, de semmi köze azokhoz az emberekhez. Felmerült, hogy így legalább lehet közös gyerekük az új nővel..talán a férfi bizonytalan volt, hogy bevállaljon-e még egyet, így hogy a másik után is fizet, s vajon belefér-e még egy. Ki tudja.
sokan írjátok mekkora féreg a pasi mert nem törődött a sajátnak hitt gyerekével.
Anyám + apám--> 7 év házasság ugyanennyi év küzdelem a gyerekért a vége: válás anyám terhesen ottmarad. Az új nő felbujtó, ráveszi a fatert hogy bizonyítsa be nem is tőle vagyok. Röhej. legalább van papírom hogy az apám az apám (nem lehet mindenki ilyen biztos a dolgában :D)
Apám nem tartja velem a kapcsolatot 16 évesen ismertem meg. Az esküvőnkre se jött el. pedig könyörögtem neki.
szóval ennél biztos nem szemetebb a pasi! A nő meg olyan mint apám második felesége (mondjuk annyira nem mert ő házas asszony létére kefélt egy szintén házas pasival).
Jóindulat volt-e felhívni a figyelmet meg genetikai tesztet csináltatni?
Hát... sztem emögött is szinte kizárólag önös érdek állt.
jah az első nő meg áhh a hülye p*csa enyhe kifejezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!