Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 40 éves leszek, minden nagyon...

40 éves leszek, minden nagyon jól megy, csúcson érzem magam az életemben, , ennek nem tudok örülni, mert úgy érzem ezután minden csak rosszabb lesz, aggódom idősödő szüleimért, más is érzi ezt ennyi idősen?

Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 15:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Igen.

"mert úgy érzem ezután minden csak rosszabb lesz"

Na ezt kb. 20 éves koromtól minden 0 és 5-re végződő szülinapnál :)

2014. dec. 3. 15:47
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor gondolj azokra a nagymamákra akik 70 évesen nekikezdenek lovagolni, vagy egyetemre járni!

Én karácsonykor leszek 34 éves, de kb. 18-nak érzem magam, és még sokáig annak is fogom.

A kor nem a naptárban dől el, hanem gondolkodásban, egészségben, és hozzáállásban.

Tudod hány kérdést olvasok itt sokszor, hogy:

"25 éves vagyok, akkor már késő az orvosira mennem?"

"38 éves vagyok késő elkezdenem lovagolni?"

NEM, NEM, NEM ÉS NEM!

Soha nem késő semmi, és nem lesz rosszabb!

Csak egy pl. Te tegyük fel élsz 95 éves korodig.

Mondjuk 50 évesen kezdtél neki valaminek, amiről álmodni sem mertél és mindenki lehurrog.

DE! Valaki mondjuk 19 éves, és másnap egy autóbalesetben meghal, viszont addig mindene megvolt, mindent a feneke alá tettek. Cserélnél vele?

Röviden. Éld az életed, ne aggódj!

2014. dec. 3. 15:50
 3/20 A kérdező kommentje:

Úgy érzem most annyira jó minden, tartok tőle hamar elillan ez mikor ekkora örömöt ad két gyermekem, szüleim még viszonylag jó állapotban vannak.

Nem tudok örülni semminek, holott mindenem megvan, csak az aggodalom az ami meghatároz engem.

2014. dec. 3. 15:51
 4/20 anonim ***** válasza:

A szüleiért a legtöbb ember aggódik, ez természetes. Nyugtasd meg annyiban magad, hogy úgy is minden tőled telhetőt megteszel értük, a többi pedig hidd el, nem rajtad fog múlni.

A rossz érzéseket pedig engedd el, mert hiába a mostani sikeresség, ha nem vagy képes élvezni. Most kell töltekezned az elkövetkező évekre.

Nem hülyeség az a mondás, hogy a most-ban élj, próbáld legalább részben betartani.

2014. dec. 3. 15:52
 5/20 A kérdező kommentje:
A pályaválasztás tökéletesen sikerült, ennek például nagyon örülök
2014. dec. 3. 15:53
 6/20 anonim ***** válasza:
Ha jó állapotban vannak, akkor miért aggódsz? Ne tedd tönkre magad, a sok aggódás betegséget okoz és utána a szüleid aggódhatnak miattad. Éld az életed és örülj a jónak.
2014. dec. 3. 15:53
 7/20 A kérdező kommentje:
Sajnos képtelen vagyok a mostban élni, úgy érzem csak egy illúzió a most ami már túl szép, hogy igaz légyen.
2014. dec. 3. 15:54
 8/20 anonim ***** válasza:
És miért baj, ha túl szép a most? A rosszat bezzeg meg tudod élni, pedig még benne sem vagy!.
2014. dec. 3. 15:56
 9/20 anonim ***** válasza:

"Sajnos képtelen vagyok a mostban élni, úgy érzem csak egy illúzió a most ami már túl szép, hogy igaz légyen."

Ez az mikor semmi sem jó? Ha rosszabb lenne, jobb lenne?

2014. dec. 3. 15:58
 10/20 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz érzés, hogy nem tudom kiélvezni a most zajló gyönyörű napokat. Nagyon elkezdtem félni az öregedéstől, mulandóságtól, drága szüleim elvesztésétől.
2014. dec. 3. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!