40 éves leszek, minden nagyon jól megy, csúcson érzem magam az életemben, , ennek nem tudok örülni, mert úgy érzem ezután minden csak rosszabb lesz, aggódom idősödő szüleimért, más is érzi ezt ennyi idősen?
Mostanra kezdem csak azt is megérteni, hogy a boldogságot nem lehet pénzen megvenni, ha közben pedig képtelen vagy megélni a valóban lényeges dolgokat, leginkább a család szeretete ami számít.
Sajnos nagyon meghatározott engem mindig az anyagi javak sóvárgása.
40 éves kora után szokott az emberek többsége elgondolkodni a lét értelmén és ilyenkor érinti meg a többséget a spiritualitás valamilyen formája is. Te is belecsöppentél, alaposan elvitt negatív irányba.
Olvasgass pozitív könyveket, vagy beszélgess akár személyesen, vagy neten ilyen emberekkel. Élmény lesz másfajta szempontból nézni az életed és talán fel is töltődsz egy kissé.
13!
Pontosan ez kell nekem!
Anyai nagymamámra sokat gondolok, ő már 14 éve nincs közöttünk, nagyon meghatározó volt az életemben, mondhatni egyek voltunk, mikor elment az nagyon megviselt.
Én mindig elmondom, hogy nem szabad folyamatosan a rosszra gondolni, mert bevonzuk.
Fiatal vagy még, ne aggódj! Kollégám nemrég töltötte a 40-et, őt is megsuhintotta az "elmúlás" szele. Pár hétig depressziós tünetei voltak, szerencsére rájött, hogy a nap ugyanúgy kel fel, mint előtte.
A szüleimen viszont én szoktam szomorkodni, gombóc van a torkomban, ahogy látom az erejüket napról napra elszállni, de igyekszem segíteni nekik mindenben.
Az élő az nem örök. Csak az tud szép lenni, ami valódi és élő. A művirág az ami soha nem hervad el.
Vannak olyan helyek a földön ahol az átlan életkor 120-140 év. Vajon ezt miért nem hirdetik? vajon mi miért halunk hamar. ott az ember amikor 60 éves, még csak az élete felén jár. Te meg már 40 évesen azt hiszed hogy leélted az életed felét. Amugy is felesleges ilyen dolgon idegeskedni , ami még meg sem történt. Nem az számít hány éves vagy, hanem hogy menninek érzed magad.
Önbeteljesítő jóslat. Bevonzás. Agykontroll.
Ha rosszat vizionálsz, rossz fog történni, mert akaratlanul is negatívan gondolkodsz, ez határoz meg téged, a gondolataidat, és végül a cselekedeteidet is. Próbálj pozitívan gondolkozni. Humbugnak és bar*mságnak tűnhet, de nem az. Kicsit olvass utána.
De jókat írtatok!
Igyekszem ezek szerint változtatni a gondolkodásomon.
70 percet edzettem futógépen és máris jobb a lelkiállapotom, inkább ez mint nyugtató vagy szorongásoldó. :)
Szólt végig a zene és euforikus hangulatba kerültem, ilyenkor még fáradtságot sem érzek csak azt, hogy nekem ezt most muszály csinálni.
17-es vagyok.
Először is muszáj, nem muszály.
Aztán: csak így tovább! A sport segít, a zene is! Figyelj, hogy mindig pozitív számokat, pozitív mondanivalójú zenét válassz! :) Én Neked drukkolok, mert te még mindig normálisabban fogod fel a dolgot, és magadon, (magadban) próbálsz változtatni, nem a külsőségekben keresed a változást, mint a kapuzárási pánikkal küzdő sorstársaid, akik sportautót vesznek, elhagyják a nejüket, és beújítanak egy 20 éves pipit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!