Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok a gonosz...

Tényleg én vagyok a gonosz boszorka amiért nem támogatom anyagilag a hugomat és a gyerekét?

Figyelt kérdés
Jol fizetö állásom van ès egy nagyobb összegü megtakaritásom. Ezekèrt kemènyen megküzdöttem nem pottyant csak ugy az ölembe semmi.A hugom 21 èves van egy 2 èves fia. Alighogy leèrettsègizett összeállt egy 35 èves fickoval. Aki persze azota lelèpett ö meg itt maradt egyedül egy gyerekkel. Csupán a gyest kapja meg a családit plusz ami a szüleink utalnak ami 50 ezer forint havonta. Most mindenki engem utál mert nem adok pènzt nekik. Kèrleltem hogy menjen tanulni ne szülje meg a gyereket nem hallgatott rám. Magára vessen. Tènyleg gonosz vagyok?
2015. jan. 11. 22:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
76%

2 szakmát apám állta, akkor még nem volt ugye keresetem hanem tanultam és látta, hogy megéri elküldenie erre a 2 képzésre...az állam által támogatott 2 éves OKJ csak időhúzás volt...hogy több időm legyen tanulni...meg ugye ingyenes képzés...3. OKJ-m után (ugye jún közepe) 1.5 hónapra kezdtem eldolgozni (augusztus eleje)...

még nem külön élek, de fizetek a háztartásba és a minimálbér mellett van még egy munkám...de a fizetésem nagy részét félre rakom, jogsi, kocsi, saját lakás/ház, egyéb kiadásokra...

1.5 éve dolgozom csak, nem akarok saját lakást fenntartani, egyszerűbb szüleimnek fizetni mert kevesebbet kell és hamarabb jön össze önerőből egy saját lakásra...most kezd beindulni igazán a dolog körülöttem, mert egyre több lehetőségem van...megérte 7 évet végig tanulni és érettségi + 2 szakmát lerakni párhuzamosan...

de nem kell elhinned, legyek a szemedben troll...neked nem kell bizonyítanom semmit...

2015. jan. 12. 16:32
 72/83 anonim ***** válasza:
25%
Ja, és talán értelmezd te amit én írtam, ugyan is direkt írtam, hogy vannak olyan OKJés képzések igen, de csak kevés, sőt példát is hoztam fel. De azt sem teszed le normális vmit is érő képzés keretén pár hhét, vagy hónap alatt, és azok pont nem fél millákba kerülnek.
2015. jan. 12. 16:34
 73/83 anonim ***** válasza:
33%
az iskola adott papírt, hogy elvégeztem a képzést ami EU-ban szakmát ér...és érettségi után tudtam volna OKJ-t tenni ugyanitt a képzés elvégzése miatt...de oké nem vitázom ha nem hiszed így jártál :) elég ha én tudom és a munkahelyem, hogy mim van és mit tudok :) te meg csinálsz amit akarsz :D na nem válaszolok továbbra és nem offolok :) TE TROLL :D
2015. jan. 12. 16:36
 74/83 anonim ***** válasza:
17%
Hát szerintem feleslegesen is kamuzol össze-vissza, mint ahogy írtam 18 év alatt nem vehetsz részt felnőtt képzésekben. És te magad írtad, hogy felnőtt képzések voltak. De tudod mit, elmondtam neked, mutasd már meg milyen képzések voltak ezek és akkor elhiszem nem muszáj itt, privibe is elküldheted.
2015. jan. 12. 16:42
 75/83 anonim ***** válasza:
26%
Jah, és igen sokan jól mondták neked, hogy te könnyen, neked apuci kifizette a két félmillás képzést, már ha igaz az egész. Nem mindenki segge alá tesznek képzéseket, sőt sok mást sem. Az nem küzdés, hogy tanultál.
2015. jan. 12. 16:45
 76/83 anonim ***** válasza:
9%
Na hát kedves ádámka, látom a fél millás tanfolyami képzés linkjeit, hogy hová is jártál, és hol is engedték meg neked, hogy felnőtt képzésben vegyél részt 18 év alatt arra várhatok! :D
2015. jan. 12. 17:19
 77/83 anonim ***** válasza:
71%

na te nagyokos belinkelek neked olyan képzést amilyenben én vettem részt:

[link]

nincs feltételnek szabva a 18 év...mivel nem magyar cégnél és nem állami cégnél kezdtem tanulni így pont leszarták van e érettségim...az OKJ vizsga feltétele az érettségi...érettségi előtt az iskola által adott papírt megkaptam és mehettem volna OKJ-ra...de úgy tűnik te nagyon okos vagy közben szerintem meg baromira azt sem tudod mit beszélsz...

offot befejeztem...

2015. jan. 12. 18:37
 78/83 anonim ***** válasza:
0%

77: ne légy már nevetséges! :D Gyorsan kikerestél egy oldalt, ahol nem rágják szájba, hogy nem kell érettségidnek lennie belépőként? :D Ráadásul pont egy programozói képzést linkelsz be? :D És amellett még két szakmát elvégeztél, mert a programozói képzés nem volt elég? :D :D :D

Hajjj, mellesleg bocsika, de az Iff pont kér érettségit, sőt előképzettséget is kér, lehet hogy honlapon rágják külön szájba, de ismerem őket.

2015. jan. 12. 18:52
 79/83 anonim ***** válasza:
30%
Hol a fenében van az apa??? Szerencsétlen fiatal nő küszködik itt egyedül a gyerekkel plusz az érzéketlen rokonaival, a pasi meg gondolom vígan éldegél valahol. Rohadjon meg az ilyen!
2015. jan. 12. 22:15
 80/83 anonim ***** válasza:
84%

#79 "Szerencsétlen fiatal nő"-nek senki sem tartott géppisztolyt a homlokához, hogy szüljön, a gyereket önmaga vállalta... mint általában Magyarországon minden nő, aki szül. És nem, nem az egész világ a hibás azért, ha ezt felelőtlenül tette, és hát ja, rögvest meghasad a szívem, hogy az "érzéketlen rokonok" csak a hűtőszekrényét töltik meg, csak ruhát vesznek neki meg a gyereknek, meg csak kiegészítik neki a CSP-t 50 eFt-re... tényleg vérlázítóan érzéketlenek...

Azért felébredhetnének már az ősanyucik, nem várható el az egész világtól, hogy körülöttük meg a babókáik körül forogjon azért, mert saját döntésükből szültek...

(Az apa meg vagy megmondta előre, hogy neki nem pálya a gyerek, vagy nem, vagy benne volt a felelőtlen döntésbe, vagy nem, nem derült ki eddig)

2015. jan. 13. 08:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!