Tényleg én vagyok a gonosz boszorka amiért nem támogatom anyagilag a hugomat és a gyerekét?
2 szakmát apám állta, akkor még nem volt ugye keresetem hanem tanultam és látta, hogy megéri elküldenie erre a 2 képzésre...az állam által támogatott 2 éves OKJ csak időhúzás volt...hogy több időm legyen tanulni...meg ugye ingyenes képzés...3. OKJ-m után (ugye jún közepe) 1.5 hónapra kezdtem eldolgozni (augusztus eleje)...
még nem külön élek, de fizetek a háztartásba és a minimálbér mellett van még egy munkám...de a fizetésem nagy részét félre rakom, jogsi, kocsi, saját lakás/ház, egyéb kiadásokra...
1.5 éve dolgozom csak, nem akarok saját lakást fenntartani, egyszerűbb szüleimnek fizetni mert kevesebbet kell és hamarabb jön össze önerőből egy saját lakásra...most kezd beindulni igazán a dolog körülöttem, mert egyre több lehetőségem van...megérte 7 évet végig tanulni és érettségi + 2 szakmát lerakni párhuzamosan...
de nem kell elhinned, legyek a szemedben troll...neked nem kell bizonyítanom semmit...
na te nagyokos belinkelek neked olyan képzést amilyenben én vettem részt:
nincs feltételnek szabva a 18 év...mivel nem magyar cégnél és nem állami cégnél kezdtem tanulni így pont leszarták van e érettségim...az OKJ vizsga feltétele az érettségi...érettségi előtt az iskola által adott papírt megkaptam és mehettem volna OKJ-ra...de úgy tűnik te nagyon okos vagy közben szerintem meg baromira azt sem tudod mit beszélsz...
offot befejeztem...
77: ne légy már nevetséges! :D Gyorsan kikerestél egy oldalt, ahol nem rágják szájba, hogy nem kell érettségidnek lennie belépőként? :D Ráadásul pont egy programozói képzést linkelsz be? :D És amellett még két szakmát elvégeztél, mert a programozói képzés nem volt elég? :D :D :D
Hajjj, mellesleg bocsika, de az Iff pont kér érettségit, sőt előképzettséget is kér, lehet hogy honlapon rágják külön szájba, de ismerem őket.
#79 "Szerencsétlen fiatal nő"-nek senki sem tartott géppisztolyt a homlokához, hogy szüljön, a gyereket önmaga vállalta... mint általában Magyarországon minden nő, aki szül. És nem, nem az egész világ a hibás azért, ha ezt felelőtlenül tette, és hát ja, rögvest meghasad a szívem, hogy az "érzéketlen rokonok" csak a hűtőszekrényét töltik meg, csak ruhát vesznek neki meg a gyereknek, meg csak kiegészítik neki a CSP-t 50 eFt-re... tényleg vérlázítóan érzéketlenek...
Azért felébredhetnének már az ősanyucik, nem várható el az egész világtól, hogy körülöttük meg a babókáik körül forogjon azért, mert saját döntésükből szültek...
(Az apa meg vagy megmondta előre, hogy neki nem pálya a gyerek, vagy nem, vagy benne volt a felelőtlen döntésbe, vagy nem, nem derült ki eddig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!