Az törvényszerű, hogy akivel szemetek voltak a szülei, az is keménykedik a gyerekével?
Mert nem 1 családot ismerek, ahol mint kiderült a szülőnek sz*r volt a gyerekkora, nem foglalkoztak vele, vagy dolgoztatták, nem bántak vele jól, és Ő is kötözködik a gyerekével, keresi a hibákat, hogy mit hol ront el, és rosszul viselkedik vele.
Minden szülő, akinek nem volt jó gyerekkora az szülőként egy rémálom?
Nem feltétlenül de mivel a családban szocializálódik és nő fel, azt a mintát viszi tovább amit ö látott.
Ez ezért van.
nekem a gyerekem a mcdonaldsba van irányítva dolgozni, hogy tudja mi az a munka.
ha hazaért, házimunka és tanulás vár rá.
majd megtudja milyen volt az én koromban fiatalnak lenni, nehogy már hogy egy fiatal parancsolgasson a szülőnek, meg iphone, meg buli, meg balaton sound..
a fenét, nyáron is munka után ismétli az egész évben tanult anyagot, és készül az újabb osztályra!
Hát kettes, te nem vagy normális... Szívből sajnálom a gyerekedet! A nyári szünet arra kell, hogy pihenjen. Elképzelted már, hogy hogyan fog visszaemlékezni a fiatalságára? "Átmelóztam az egészet, mert apám/anyám szerint ha neki sz@r volt, akkor nekem is legyen sz@r..."
Kedves kérdező, mint látod, itt az élő példa (2.), hogy igen. Remélem, vannak azért kivételek...
Én az ellenkezője lettem,ritka pszicopata engem terrorban tartó szüleim voltak,én az ellentéte vagyok,mások szerint is szigorúbbnak kell lenni,mint én vagyok.
De annyira félek,hogy ne legyenek olyan emlékei a gyerekkoráról,mint nekem vannak.
én szeretem ha végzek a munkával, hazajövök, lefekszek, vagy tv zek és a fiatalság dolgozik, aki ugye még bírja...
had szokja a kemény munkát, így állja meg a helyét az életben!
2-es az ilyen gyerekekből lesznek majd az antiszociális, depressziós, antidepresszáns függő fiatalok.
Mert akik a szüleik felé csak elvérést kaptak jutalmat nem azok úgy élik meg h nincsenek értékelve. Ha elveszed tőle a pihenést, a szabadidőt és egy jó szót nem szólsz hozzá, lévén nem értékeled ne csodálkozz majd h ha a későbbiekben úgy megutál hogy rád se fogja nyitni az ajtót. És az elő adandó alkalommal elmenekül majd otthonról.
Szegény gyerek,mit vétet h így kell nevelni ?
Nem törvényszerű.
Olyan ez, mint az alkoholista szülő. Van, amelyiknek a gyereke is az lesz, a msáiké meg éppen emiatt soha egy kortyot sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!