Törvényszerű, hogyha egy nőnek az első komoly kapcsolata lesz a házassága/élettársi viszonya, akkor ez visszaüthet?
Párja válogatja.
Régen ez teljesen természetes volt, hogy a szerelmesek az első egymás életében, aztán megérték még a gyémántlakodalmukat is.
Szüleim pl. 18 évesen házasodtak össze, 1-2 év járás, de nem együttélés után, s immáron 35 éve tart a házasságuk, ami normálisan, kiegyensúlyozottan működik.
Igen,ezt valóban embere válogatja!
Pl.én 18 évesen összejöttem egy pasival,3.5 évet voltuk
együtt mégsem ő lett a férjem!
De van 2 barátnőm akik nagyon korán összejöttek(13 és 15 évesen)a párjukkal,mégis később ő lett a férjük!
De hozzátennám,hogy aki 13 évesen jött össze a hapsijával,nos ott voltak bonyodalmak,talán megcsalás is az esküvő előtt....
Régen ez volt a természetes, és a kötelező. Ha nem így történt, az volt gáz.
Nem hiszem, hogy mindenkinek átlagosnak kell lennie.
Ismerek valakit, aki 14 évesen jött össze a szintén 14 éves barátjával, később összeházasodtak és 50 évesen is együtt vannak.
21 éves lány vagyok, 19 évesen ismertem meg a vőlegényemet. Nekem és neki is ez az első komoly kapcsolatunk.
Jövőre lesz a lagzi.
Nem törvényszerű. Szerintem ez ma is a természetes - egy nő egy férfihez tartozik egy életen át. Ez nem divatkérdés, ez a nő testét-lélkét-szellemét legmélyebben átható, egyész lényegét meghaározó legnagyobb kérdés.
Csak ma hódit a kalandorság, a kisérletezés, a linkség.
Semmi nem lett jobb ettől a felszinességtől, kapkodásótól, viszont rosszabb lett. Mindenki szenved tőle, a gyerekek meg lelkibetegek lesznek tőle.
(ez a törvényszerű)
De ha úgy gondolkodik "kár volt lekozmálni"- (ha így gondolkodik esetleg már előre: érdemes-e lekozmálni?)ha úgy gondolkodik később az igaz, tiszta szerelemről? akkor mi történt (történik)? mi okozza ezt az összetörtséget?
Régen se volt természetes, nagyanyáim is dédanyáim is minden évben mással báloztak, míg végül férjhezmentek. és nem tizenévesen,hanem 25 éves kor körül.
Nem is engedték volna őket férjhez 20 évesen.
Biztos vannak olyan házasságok ahol működik az első szerelem-házasság. De kétlem,hogy sok lenne.
Inkább sok olyan háézasságot ismerek,ami már régen nem működik, csak nem válnak el. Élnek egymás mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!