Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randikon ti milyen támékról beszélgettek? Komoly válaszokat!
nővel nem lehet úgy beszélni hogy ne und magad...
mármint ha nem lehet nézni a mellét.
A melleket mindig lehet nézni, legfeljebb úgy kell csinálnod mitha zavarodban néznél lefelé. :P
Én általában a lányról szoktam érdeklődni, minél több információm van róla annál pontosabban tudom eldönteni akarok-e valamit, legyen-e következő randi. Persze ettől jó messzire el tud kanyarodni a beszélgetés, akár olyan témára is, amiről halvány lila segédfogalmad sincs. Ilyenkor érdeklődő szemekkel, picit oldalra döntött fejjel kell figyelni a hölgyet, hogy érezze az érdeklődésedet. :)
De én úgy szoktam terelgetni a dolgot hogy minél több dolog kiderüljön a szokásairól, arról hogy milyen ember is lehet egy randin kívül, ahol azért mindenki a legjobb formáját szokta adni, már ha van neki..
"Én általában a kriogenetikáról, a paleoasztronautikáról, vagy a Neuro-lingvisztikus programozásról."
Első randin tényleg beszélgettem már paleoasztronautikáról is :) Szóval bármiről lehet, ha fogékony a csaj. Inkább a hogyan a lényeg. Figyelj rá, hogy érdekli-e, visszakérdez-e. És hagyd szóhoz jutni. Kérdezd meg hogy erről mi a véleménye, miért, stb.
Általánosítás: Sportról, kocsikról ne nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!